close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Padilla de Barcelona

Fa uns dies varem compartir el resultat final de la reforma integral que vam finalitzar al carrer Padilla de Barcelona. Ara volem comparar l’abans i després d’aquesta reforma a Barcelona, ja que el canvi és espectacular. Ens hem encarregat de realitzar un treball de millora 100% complet per actualitzar com cal aquest habitatge.

Ara aquest pis a Barcelona compta amb tot allò necessari per oferir les millors prestacions en tot moment. El nostre equip de professionals ha sabut plasmar les necessitats dels propietaris en una realitat que té una cuina, un bany o uns dormitoris totalment millorats.

De fet al següent vídeo comparem l’abans i després de la reforma integral i el canvi és evident. S’ha fet un rentat de cara tant extern com intern. De la mateixa manera que ens hem encarregat d aplicar un nou disseny interior, també ens hem encarregat de renovar totes les instal·lacions.

Cuina oberta

Per comprovar les millores que s’han fet en aquesta reforma integral a Barcelona, no hi ha res millor que començar per la cuina. De fet, és un espai que s’ha canviat d’ubicació. Abans ocupava una estança que ha esdevingut un dormitori i ara s’ha instal·lat a la zona principal del pis.

Ara convergeixen en un mateix espai la cuina, el menjador i la sala d’estar. Així que tenim una cuina oberta i que està distribuïda a dos fronts. A l’extrem dret s’han integrat els nous electrodomèstics. Nevera, forn i microones. També hi ha un taulell equipat amb una placa vitroceràmica. L’aigüera s’ubica al costat esquerre de la cuina, en un segon tram de taulell que també aporta superfície de suport i de treball.

Tot això es presenta amb una nova imatge d’acord amb el disseny interior global de tot l’habitatge. El moble de cuina és de color blanc i disposa de capacitat demmagatzematge a la zona inferior dels taulells. En conjunt amb les parets beige de la resta de l´estada es genera un espai molt lluminós i visualment ampli.

Interiorisme contemporani

Precisament, la imatge de l’habitatge és una de les grans millores que s’han fet en aquesta reforma a Barcelona. Com a empresa dʻinteriorisme sempre oferim les millors solucions a les demanda que ens plantegen els clients. En aquesta ocasió, un interiorisme contemporani era la imatge que més s’adequa a la idea inicial.

Ara tots els espais de l’habitatge es presenten en una imatge moderna i actual. Totes les parets s’han pintat amb un suau to de beige per generar espais càlids. No hi ha rastre de les parets descurades de color blanc que ens trobem. De la mateixa manera, totes les portes i finestres s’han canviat. Les noves portes són de color blanc i les finestres han passat de ser de fusta a alumini.

També s’ha restaurat algun element original. Per exemple, a la zona de la cuina s’ha mantingut el sostre de volta catalana. S’ha retirat la coberta i els nostres restauradors s’han encarregat d’arreglar-ho. Per la seva banda el terra de gres original s’ha canviat per un terra ceràmic imitació fusta. La imatge fluida i acollidora que hem aconseguit és espectacular.

Nou bany

Un altre dels espais que s’han reformat completament és la cambra de bany. En aquest cas es manté a la seva ubicació original, encara que es presenta amb una nova imatge i un nou equipament sanitari. Les mancances originals s’han resolt gràcies als recursos dels nostres professionals.

La cambra de bany manté tant el lavabo com el vàter, però canvia la zona d’aigües. S’ha passat de la banyera original a un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares. A nivell estètic i d’espai visual el canvi és tan cridaner com excel·lent. Per la seva banda, el lavabo passa a tenir un moble per a l’emmagatzematge, cosa que abans no tenia.

Igual que a la resta del pis, també s’ha millorat la imatge en aquesta reforma de bany. Les parets es mantenen enrajolades a mitja alçada, però s’han substituït les rajoles blaves originals per unes de color blanc més modernes. S’ha potenciat molt la sensació de lluminositat i d’amplitud. Per això també ajuda el nou paviment, un terra hidràulic en tons clars.

Reforma integral a Barcelona

Aquest és un dels treballs amb què ens trobem a Grupo Inventia. Ens encarreguem de millorar i actualitzar habitatges a través de projectes personalitzats de reformes integrals. Treballem a Barcelona i rodalies i elaborem el teu pressupost de reforma integral que t’entreguem sense compromís. Si és el moment de renovar la teva llar truca’ns al 93 209 97 17.