close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral en carrer Pallars de Barcelona

Anem a comparar l’abans i després de la reforma integral que vam finalitzar al carrer Pallars de Barcelona. Es tracta d’un dels nostres últims treballs i en ell ens encarreguem de renovar per complet tot l’habitatge. Ara les seves estances presenten una imatge moderna i optimitzada. Com comentarem també ens hem encarregat de reubicar la cuina, ara oberta a la sala d’estar, i de renovar les cambres de bany.

L’abans i després és la millora manera de comparar el treball que s’ha realitzat en una reforma integral. En el nostre canal de Youtube hem creat una llista de reproducció en la qual incloem diversos abans i després de reformes, inclòs aquest en carrer Pallars. Pots seguir-nos i conèixer tots els treballs que realitzem tant a la ciutat de Barcelona com en localitats de les rodalies.

Interiorisme modern

Un dels objectius d’aquesta reforma a Barcelona ha estat el de modernitzar la imatge de tot l’habitatge. L’estat original tenia moltes mancances en aspecte i el nostre departament d’interiorisme s’ha encarregat de millorar-lo. En base als gustos i necessitats dels propietaris s’ha treballat en base a un disseny d’estil contemporani.

Comparant l’abans i després veiem que d’una imatge vuitanta s’ha passat a un aspecte molt més actual amb espai molt lluminosos i acollidors. Les parets d’estances com el sala d’estar i els dormitoris s’han pintat de color blanc i s’ha col·locat un nou terra de parquet. Aprofitant les grans entrades de llum natural que tenen s’ha aconseguit un ambient ideal per a una llar.

Cuina oberta

En aquesta ocasió la cuina s’ubica en un espai diferent a l’original. Mentre que abans estava en un espai independent ara tenim una cuina oberta. Això ha implicat treball d’enderroc i reubicació d’instal·lacions. A l’comptar amb equip de professionals en reformes de cuines ho hem pogut aconseguir sense dificultats.

La nova cuina és àmplia i està distribuïda en forma d’U. Disposa d’una àmplia superfície de suport i una gran capacitat d’emmagatzematge. Si comparem en abans i després d’aquesta cuina la millora és increïble. També compta amb tots els electrodomèstics necessaris, que s’han integrat en el moble de cuina de color blanc.

Banys renovats

En aquesta reforma integral a Barcelona també ens hem encarregat de renovar una cambra de bany i un lavabo. En tots dos casos s’ha aplicat un interiorisme molt semblant i d’acord amb el de la resta de la casa. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige, donant lloc a dos espais d’ambient fresc.

Al seu torn l’equipament sanitari s’ha renovat per noves peces modernes i de gran qualitat. Tant el bany principal com en la neteja compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat d’acabat en fusta i un vàter. La cambra de bany compta amb l’extra de la zona d’aigües. Es tracta d’un plat de dutxa ampli i amb uns tancaments de mampares corredisses.

L’abans i després d’una reforma

Els professionals de Grupo Inventia t’ofereixen les millors solucions en disseny i equipament per a la teva nova llar. Els abans i després de les nostres dels nostres treballs són la prova que la nostra empresa de reformes integrals ofereix un servei complet i personalitzat. Si vols renovar algun aspecte del teu habitatge pots sol·licitar el teu projecte sense compromís. Pots omplir aquest formulari o truca’ns al 93 209 97 17.