close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral al carrer Palomar de Barcelona

Fa uns dies us vam mostrar el resultat final d’una nova reforma integral que hem finalitzat. L’habitatge s’ubica al carrer Palomar de Barcelona i s’ha renovat completament. S’ha treballat en la millora tant de la imatge com en l’equipament d’estances clau. Les més visibles la cuina i el bany.

Ara anem a comprar l’abans i després d’aquesta nova reforma integral a Barcelona. D’aquesta manera pot apreciar-se amb major notorietat l’excel·lent treball dels nostres professionals. Ara aquest habitatge s’ha convertit en una veritable llar. Espais amplis i lluminosos amb un ambient molt agradable i funcional.

Per Grupo Inventia cada projecte de reforma integral és únic i s’elabora en base a les necessitats de cada client. Si creus que és moment de millorar algun aspecte de la teva llar pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Elaborem projectes i pressupostos a mida i te’ls lliurem sense cost ni compromís.

Nou interiorisme

Un dels primers passos en aquesta reforma integral a Barcelona ha estat el canvi d’imatge global. Si bé l’habitatge no presentava un mal estat, sí que necessitava una actualització. El pas de el temps havia apagat els seus espais i necessitaven il·luminar-se. Per a això les parets s’han pintat amb colors capaços de potenciar la llum natural procedent de l’exterior.

En el cas de la sala d’estar les parets s’han pintat de color blanc. L’espai disposa d’una gran entrada de llum natural i aquesta pot estendre amb facilitat a cada racó. A més, amb la creació de la cuina oberta s’ha generat molt més espai visual. En aquesta sala d’estar també destaca la paret de maó vist que s’ha col·locat. Aporta molta personalitat a l’espai principal de la casa i encaixa perfectament amb la imatge contemporània que s’ha imprès.

Altres canvis en l’interiorisme d’aquest habitatge els podem veure a les portes d’accés als dormitoris i el bany. Es presenten en un agradable acabat en fusta i contrasten molt bé amb les parets de color blanc. Per la seva part en els dormitoris s’han utilitzat diferents colors. El dormitori principal segueix la línia general i es presenta en una imatge neutra de color blanc. Per als altres dos dormitoris s’ha optat pels colors blau i verd.

Reforma de cuina oberta

En la reforma de cuina trobem un dels grans canvis d’aquest projecte de renovació d’habitatge. S’ha passat d’una cuina independent a una cuina oberta molt més àmplia i funcional. D’aquesta manera els espais de la cuina i de la sala queden connectats generant un espai multifuncional i molt ben definit.

A la zona dreta de la cuina s’ha col·locat un moble de cuina de color negre en forma de L. Un dels seus extrems disposa de buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix una allargada taulell en L que ofereix superfície de suport i de treball. En ella s’ha instal·lat la placa vitroceràmica i compta amb capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior i superior.

Just davant s’ha col·locat una illa de cuina que amplia la superfície de suport i d’emmagatzematge. En el seu taulell s’ha col·locat la pica, mentre que a la seva zona inferior s’ha integrat un rentavaixelles. Un espai que també pot funcionar com a barra d’esmorzar per menjars disteses o rebre a les visites.

Reforma integral de bany

La cambra de bany també ha vist millorada tant la seva imatge com el seu equipament sanitari. Es manté en la seva ubicació original, ja que l’espai que ocupa és ampli i s’ha pogut renovar sense dificultats. A Grupo Inventia comptem amb professionals especialitzats en reformes de bany i en aquest treball es pot comprovar amb escreix.

Per aquest bany s’ha apostat per una imatge moderna i actual. La majoria de parets s’han enrajolat amb rajoles de color blanc. Per la seva part en la paret de la dutxa s’han utilitzat rajoles de color gris. Generen un bonic contrast i també combinen amb les rajoles de el nou terra que s’ha col·locat.

L’equipament sanitari també s’ha canviat tot. Ara compta amb un lavabo flotant amb moble d’emmagatzematge, un vàter flotant i un ampli plat de dutxa arran de terra. La dutxa queda protegida per unes mampares corredisses transparents. Aquest és un gran detall, ja que li resta espai visual a la cambra de bany i es presenta en una imatge molt lluminosa i àmplia.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim les millors opcions a tots els canvis que vols fer a casa teva. T’assessorem durant tot el projecte perquè sempre estiguis a el dia de les millores que es van realitzant. Un cop finalitzin les obres podràs gaudir de la teva nova llar des del primer dia. Truca’ns al 93 209 97 17 i digues que has pensat, et garantim un atenció personalitzada i a mida.