close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral al carrer Rera Palau

Recentment vam finalitzar un nou treball de reforma integral a Barcelona. El vam realitzar en un habitatge situat al carrer Rera Palau. Si bé el resultat va ser altament satisfactori volem comparar l’estat original de l’habitatge i com és que es veu ara. En definitiva fer l’abans i després d’aquesta reforma integral que a més de renovacions i millores també ha implicat la restauració d’elements originals.

L’empresa de reformes integrals Grupo Inventia compta amb els experimentats professionals en el sector. Des d’un departament de disseny interior que elaborarà els renders 3D de la teva nova llar fins a un equip d’obra que el convertirà en realitat. Tot això en base als teus gustos i necessitats i amb una atenció personalitzada en tot moment.

A l’ésser una empresa amb experiència i versatilitat podem adaptar-nos a tot tipus d’estils decoratius. També a qualsevol pressupost sense renunciar a materials de qualitat i aprovats per l’exigent mercat. Si creus que és moment de canviar alguna cosa de la teva llar pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Et lliurem el teu projecte i pressupost sense compromís.

Interiorisme actual

Un dels principals punts a millorar en aquesta reforma integral a Barcelona era el de la imatge general de l’habitatge. Es tractava d’un immoble antic i en què a penes s’havien fet modificacions. En aquest sentit ens trobem un pis fosc i amb una imatge antiquada amb parets folrades de paper.

Les nostres interioristes a Barcelona han treballat en un disseny interior contemporani capaç d’aprofitar a el màxim la llum natural. D’aquesta manera s’ha aconseguit que les estades fosques de el principi es converteixin en espais acollidors i amb molta vitalitat. No obstant això s’han mantingut elements originals com les motllures de diversos sostres i la majoria de terra hidràulic. A Grupo Inventia comptem amb restauradors experimentats per aquestes ocasions en les que no poden rebutjar elements tan característics de l’arquitectura de Barcelona.

Amb tot això s’ha escollit pintar les parets amb un suau to de gris capaç de generar benestar en cada racó de l’habitatge. Altres elements com portes també s’han canviat, incloent la instal·lació d’algunes portes corredisses. Les finestres també s’han modificat, substituint algunes i restaurant d’altres.

Reforma de cuina

Al tractar-se d’una reforma integral completa també ens hem encarregat de renovar i millorar la cuina. Comparant l’estat original i l’actual es pot comprovar que s’ha passat d’una cuina molt antiquada a una cuina altament funcional. La reforma de cuina ha suposat un repte i veient el resultat final s’ha superat amb escreix.

La cuina original era molt bàsica i no se li havia fet cap actualització. Més enllà d’una prestatgeria no comptava amb capacitat d’emmagatzematge i tampoc tenia les instal·lacions correctes per a col·locar electrodomèstics actuals. La seva imatge tampoc s’escapava a una urgent millora i actualització.

Després retirar tots els elements originals adeqüem l’espai per poder instal·lar un moble de cuina de color blanc i en forma d’U i generar una mobilitat molt més funcional. Ara la cuina compta amb tres trams de taulell i capacitat d’emmagatzematge en les seves zones inferiors i superiors. També s’han integrat els electrodomèstics necessaris per garantir un correcte funcionament.

Reforma de banys

A Grupo Inventia també ens hem encarregat de renovar les dues cambres de bany de l’habitatge. A l’igual que amb moltes estances d’aquesta reforma integral s’han mantingut en la seva ubicació original. La gran diferència és que ara les cambres de bany estan preparats per oferir les millors prestacions i funcionalitat.

Tots dos quarts de bany compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat a la seva zona inferior. Et manera es genera un espai en el qual poder organitzar tot tipus d’elements i productes d’higiene. Els mobles de bany es presenta en acabats en fusta i encaixen perfectament en la nova imatge contemporània que s’ha imprès. D’altra banda en un dels banys se situa el vàter i en l’altre el plat de dutxa. Dos espais que es complementen de manera molt fluïda.

Per a la nova imatge s’ha apostat per una línia similar a la resta de l’habitatge. Les tonalitats neutres ocupen les parets amb un enrajolat amb rajoles de color beige i terra de rajoles grises. S’han aconseguit dos espais molt lluminosos i visualment àmplies. Un altre detall d’aquestes reformes de banys són les portes corredisses que s’han col·locat.

Abans i Després de reforma integral

A Grupo Inventia posem al teu servei els millors professionals de l’interiorisme i reforma integrals a Barcelona. Rebràs assessorament personalitzat per part dels nostres experts i tots els detalls de la teva reforma integral quedaran establerts abans de l’inici de les obres. Sol·licita el teu presupost trucant al 93 209 97 17 o escriu-nos a info@grupoinventia.es. T’ho lliurarem sense cap tipus de cost ni compromís.