close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Sant Pere Mitjà

Ens hem encarregat de fer la reforma integral d’un habitatge al carrer Sant Pere Mitjà de Barcelona. Ha estat un treball molt complet amb millores en el disseny interior i l’equipament d’espais. A més a més, també ens hem encarregat de restaurar alguns elements originals.

Entre aquests últims destaquen els sostres de maó vist que ara es poden veure a les zones de la cuina ia diversos dormitoris. La restauració és un dels serveis que oferim a les nostres reformes integrals i que cada vegada és més demandada. El producte estrella és el maó vist, com en aquest cas, encara que també d’altres com els terres hidràulics.

Ara volem comparar abans i després perquè s’apreciïn al màxim les millores que hem realitzat. L´habitatge presenta una imatge moderna i també una nova distribució d´espais. Si et quedes amb ganes de més pots seguir-nos a xarxes socials, ja que compartim totes les reformes integrals que acabem en temps real.

Nova cuina oberta

Un dels canvis que hem fet en aquesta reforma a Barcelona ens porta fins a la cuina. Es tracta d’un dels espais més importants en una llar i de què som experts. Al seu estat original la cuina s’ubicava en un espai independent i tenia una imatge antiquada. Ara és una cuina oberta i amb una imatge elegant i moderna.

S’ha fet servir una distribució de cuina en forma de L que aporta una gran mobilitat a la zona de la cuina. Ara cada element està col·locat al lloc precís per oferir la màxima funcionalitat. A l’extrem esquerre hi ha la nevera, camuflada per les mateixes portes de l’armari de cuina.

A partir d’aquí neix un taulell en forma de L i que està equipat amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. Just a sota s’ha integrat el nou forn. En aquesta reforma de cuina també s’ha ampliat la capacitat d’emmagatzematge. S’han col·locat armaris a la part inferior i superior dels taulells.

Interiorisme modern

Un altre dels notables canvis d’aquesta reforma integral és el nou disseny interior. Ens hem encarregat de canviar completament la imatge de cada espai. S’ha passat d’un habitatge sense més ni més a una veritable llar amb una imatge moderna i un ambient acollidor. El nostre equip d’interioristes a Barcelona ha treballat sobre la base d’un disseny contemporani.

L’aspecte original d’aquest pis era fred i desangelat. Per posar-hi remei les parets s’han pintat de color blanc i s’han instal·lat llums indirectes al fals sostre i també usant ulls de bou. D´aquesta manera s´aconsegueix il·luminar tots els espais amb una llum càlida i acollidora. Aquest ambient es pot apreciar tant a la sala d’estar, al menjador i als dormitoris.

Els elements restaurats com el sostre de maó vist i la col·locació d’un nou terra de parquet també són grans canvis a la imatge. Els acabats de fusta aporten calidesa i benestar a l’ambient, molt millors que el terra de terratzo original. Les portes i les finestres també s’han canviat i ara disposen de les millors condicions actuals amb una imatge rústica.

Cambres de bany funcionals

Les dues cambres de bany també s’han millorat tant a la imatge com a l’equipament sanitari. Tots dos banys es complementen com a espais d’higiene diària i ofereixen les millors prestacions en tot moment. Hem instal·lat tres peces sanitàries funcionals ia cada reforma de bany.

Un dels nous sanitaris és el lavabo amb moble demmagatzematge incorporat. Gràcies als seus dos calaixos aconseguim un espai perfecte per organitzar tota mena de productes. A les dues reformes de bany l’acompanya un vàter flotant amb la cisterna oculta. Es tracta d’una peça d’imatge moderna i que aporta més espai visual.

A la zona d´aigües ens hem encarregat d´instal·lar un plat de dutxa protegit per mampares de portes corredisses. Per a la nova imatge de la reforma de banys, s’ha mantingut l’estil contemporani general. Les parets s’han enrajolat amb rajoles grises amb un terra de rajoles de to similar.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia ens encarreguem que la teva reforma integral tingui tot el que necessites. La nostra experiència i versatilitat ens permet adaptar-nos a tots els estils i pressupostos. Demana el teu contactant amb nosaltres al 93 209 97 17, t’ho lliurem sense compromís.