close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral de pis a Sants

Al sector de les reformes integrals podem afirmar que comparar l’abans i després d’un projecte és la millor manera de veure les millores realitzades. Així podrem parlar de la nova imatge i equipament de la llar que hem reformat al carrer Sants de Barcelona. Un treball de reforma integral de pis amb millores en el disseny interior i l’equipament.

Gràcies a la varietat que ofereix el nostre catàleg de reformes integrals podem adaptar-nos a tot tipus de necessitats. El nostre objectiu és que puguis aconseguir la llar que desitges i amb tot allò que necessitis. A això s’hi afegeix l’experiència del nostre equip de professionals. Capaços d’aconseguir resultats tan espectaculars com aquest abans i després.

Per poder apreciar com hem convertit un pis sense essència en una veritable llar compartim el vídeo següent. A les nostres xarxes socials pots veure tots els projectes que anem acabant tant a Barcelona com a localitats de les rodalies. A través de fotos i vídeos reals pots fer-te una idea de les millores que podríem aplicar a casa teva.

Cuina oberta

La cuina és un dels espais més importants d’una llar i aquest cas l’hem millorat del tot. L’estat original de la cuina era molt pobre i estava situada a una estança independent, molt petita i amb mala ventilació. Ara és una cuina oberta distribuïda en forma de L i amb un equipament modern i funcional.

Com que és una reforma de cuina oberta està connectada a altres zones de la casa. En aquest cas al menjador i també al saló. Gràcies a la nova distribució els tres espais han quedat connectats de manera molt fluida. Els nous electrodomèstics estan integrats al moble de cuina. Un detall que ajuda a envair més espai del necessari i poder-lo aprofitar al màxim.

Aquesta reforma de cuina té dos taulells que aporten superfície de suport i de treball. Hi hem instal·lat l’aigüera i la placa vitroceràmica. Al seu torn, té diversos calaixos i armaris tant a la part inferior i superior dels taulells. D’aquesta manera es poden organitzar correctament tot tipus d’elements de cuina i electrodomèstics petits.

Nous banys moderns

Ara les dues cambres de bany d’aquest habitatge tenen un disseny modern i un equipament sanitari funcional. En tots dos casos són espais d’higiene llestos per oferir les millors prestacions cada dia. Gràcies a la nostra oferta en reformes de bany podem adaptar-nos a tot tipus de necessitats.

A nivell d´equipament cada reforma de bany disposa d´un nou lavabo amb moble d´emmagatzematge, vàter i zona d´aigües. En aquest cas, ens hem encarregat d’instal·lar un plat de dutxa amb una protecció de mampares de portes corredisses. D’aquesta manera l’estança queda ben protegida de les esquitxades.

Pel nou disseny hem optat per una imatge moderna i que potenciï la lluminositat i amplitud dels banys. Hem enrajolat les parets a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc. Pel nou terra de bany ens hem encarregat de col·locar un paviment d’estil hidràulic en tons neutres.

Interior contemporani

A més de zones clau com la cuina i els banys també ens hem encarregat de renovar completament el disseny interior de tot el pis. Les nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat de fer realitat els desitjos dels propietaris. Ara aquesta llar presenta una imatge contemporània amb molta lluminositat i amplitud visual.

Hem pintat les parets del saló, del passadís o els dormitoris amb un to suau de beix. Gràcies a les entrades de llum natural han quedat espais on la llum flueix amb facilitat. També genera un contrast agradable amb les noves portes de color blanc, els marcs i els sòcols.

Per dotar de més calidesa aquest habitatge hem col·locat un paviment ceràmic amb acabats en fusta. Visualment són perfectes per combinar amb la resta del nou disseny interior. A nivell pràctic també funciona molt bé, ja que és senzill de llipiar i mantenir. També hem moblat diverses zones de la casa i està a punt per entrar a viure.

Pressupost de reforma integral

Els nostres serveis de reformes integrals s’adapten a les vostres necessitats tant en interiorisme com en equipament. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís.