close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral a Gavà

Una de les reformes integrals que hem acabat ens ubica a la localitat de Gavà. En aquesta ocasió ens hem encarregat de canviar completament la imatge i l’equipament d’aquest habitatge. Ara disposa d´un disseny interior modern i d´un equipament funcional llest per oferir les millors prestacions.

Gràcies a la nostra experiència i la nostra oferta variada podem adaptar-nos a tots els estils i necessitats. Els nostres professionals estaran al teu costat en tot moment per oferir-te les millors opcions possibles. De la mateixa manera també ens ajustem al teu pressupost oferint qualitats contrastades al mercat.

Comparant abans i després d’aquesta reforma integral a Gavà es pot apreciar el gran canvi que hem realitzat. Ara aquest pis respon a les necessitats actuals amb una nova disposició on tot són avantatges. Per conèixer-nos més segueix-nos a xarxes socials, podràs veure vídeos i fotos de tots els nostres projectes.

Cuina oberta

A l´espai que ocupa la cuina podem veure un dels grans canvis d´aquesta reforma a Gavà. Ha passat de ser una cuina independent a esdevenir una cuina oberta en un espai multifuncional. Ara queda connectada amb altres zones de la casa com ara la sala d’estar o el menjador.

S’ha utilitzat una distribució de cuina a fronts amb què s’aconsegueix una mobilitat excel·lent. Els nous electrodomèstics s’ubiquen al lloc indicat per ser usats amb més funcionalitat. Al costat dret de la cuina s’ha col·locat el moble principal amb un taulell allargat i capacitat d’emmagatzematge a la zona inferior i superior.

La part del fons d´aquesta cuina s´ha destinat a zona de rebost. On anteriorment hi havia una galeria ara hi ha un moble de cuina i un espai a mida per col·locar la nevera. A la banda esquerra s’ha derivat la paret original perquè quedi una cuina oberta. Hem col·locat una barra de cuina que amplia la zona de suport i també funciona com a barra d’esmorzar.

Cambra de bany funcional

La reforma de bany també ha implicat una redistribució de les estances. L’espai que ocupava el bany original ara és part de l’habitatge i el nou bany s’ubica al que abans era un dormitori. Hem aconseguit generar un espai ampli i amb unes instal·lacions acords a les necessitats actuals.

Ens hem encarregat d’instal·lar les tres noves peces sanitàries al lloc indicat. A l’esquerra de la porta corredissa d’entrada hem col·locat el lavabo nou. A la part inferior compta amb diversos calaixos per a l’emmagatzematge. L’acompanyen un vàter i una zona d’aigües. En aquest darrer hem instal·lat un plat de dutxa protegit amb mampares transparents.

Per a la nova imatge d´aquesta reforma de bany s´ha apostat pels tons neutres. D’aquesta manera hem aconseguit crear un espai agradable i fresc. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix molt més moderns que al bany original. A la paret de la dutxa hem fet servir rajoles tipus hidràulic.

Interiorisme contemporani

Altres canvis que s’han realitzat en aquesta reforma integral a Gavà és el canvi d’imatge. Per això les nostres interioristes han treballat sobre la base d’un interiorisme contemporani. La característica principal és que es fan servir tons neutres per generar espais lluminosos i més agradables.

En aquest cas, les parets s’han pintat de color blanc i permeten que la llum s’expandeixi a tots els racons de la casa. Tant els espais comuns com els dormitoris tenen ara una imatge moderna i amb un ambient acollidor. També ajuden a crear una imatge homogènia i fluida les noves portes de color blanc.

A l’apartat de canvis notables també hi ha el del paviment. Ens hem encarregat de retirar els diferents terres originals i unificar la superfície amb un terra de parquet en tons de fusta natural. És un canvi perfecte tant a nivell visual com pràctic, ja que és un material resistent i durador.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia treballem tant a Barcelona com a localitats de les rodalies. Si vols canviar qualsevol aspecte de casa teva contacta amb nosaltres i sol·licita el teu pressupost sense compromís. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 perquè un dels nostres professionals t’atengui personalment.