close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral a Monistrol de Montserrat

Ens hem encarregat de dur a terme una reforma integral a la localitat de Monistrol de Montserrat. Hem presentat el resultat amb la nova imatge i equipament i ara volem comparar abans i després. Aquesta és la millor manera per poder apreciar les millores que hem dut a terme a tots els espais.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes podem adaptar-nos a tota mena de peticions i estils decoratius. Alhora, també ens ajustem al pressupost disponible oferint la millor relació qualitat preu. El nostre objectiu és que puguis gaudir de la teva reforma integral des del primer dia i sigui duradora.

Treballem a Barcelona ciutat i, com en aquesta ocasió, a localitats de les rodalies. Podem reformar el teu pis a Sabadell, Gavà, Sant Cugat o Monistrol de Montserrat. Al següent vídeo comparem l’abans i després de la reforma. Segur que veus millores que t’agradaria aplicar a casa teva.

Cuina moderna

Donades les característiques tan favorables, la cuina s’ha mantingut al seu espai original. És una habitació rectangular, àmplia i que ofereix molta mobilitat. Manté la distribució de cuina a dos fronts, tot i que s’ha modernitzat molt. Amb la reforma de cuina hem aconseguit un espai que ofereix les millors prestacions.

Hem retirat l’antic mobiliari i hem tret les rajoles de la cuina original. Ara la cuina llueix una imatge neutra amb el moble de cuina i les parets de color blanc. L’hem dotat de més lluminositat i sensació d’amplitud. Comparant abans i després de la reforma de cuina es nota una gran diferència.

La nova imatge de la cuina és més moderna, igual que els nous electrodomèstics. Al mateix moble de cuina s’hi integren el forn, el microones i la nevera. A més, també hem reformat la galeria. És un espai annex que ha passat de ser un espai en desús a convertir-se en una sala de la bugada perfecta.

Banys funcionals

En aquest projecte de reforma integral també hi entrava la reforma de banys. Concretament la renovació de la cambra de bany existent i la creació d’un altre. En aquest sentit hem generat un dormitori suite amb bany incorporat i equipat completament. D’aquesta manera, la casa guanya un espai de neteja.

Les dues cambres de bany s’han equipat amb tres peces sanitàries que ofereixen una funcionalitat excel·lent. Cada espai de neteja té un nou lavabo, un vàter flotant i un plat de dutxa. L’equipament sanitari ha quedat molt ben integrat a l’espai disponible i és clau per generar una imatge lluminosa i d’amplitud visual.

Seguint amb això, en aquestes reformes de banys també hem modernitzat la imatge dels dos lavabos. Ens hem encarregat d’enrajolar les parets amb rajoles de tons neutres que permeten que la llum flueixi amb facilitat. Com que és un espai d’ús diari hem aplicat una imatge fresca i relaxada.

Reforma d’interiors

Aquesta casa Monistrol de Montserrat necessitava una reforma integral completa i també ens hem encarregat d’aplicar un disseny interior d’acord amb els gustos dels propietaris. Hem utilitzat les tendències actuals per generar espais càlids i acollidors. L’objectiu és que en entrar a la casa ia la sentis com una veritable llar.

Hem revitalitzat tots els espais generant més lluminositat en tots ells. Ho hem fet aprofitant al màxim les entrades de llum natural a salons i dormitoris. Alhora, la nova imatge neutra i clara també ajuda a potenciar més la imatge de la llar moderna i contemporania.

Les parets les hem pintat amb un suau to de beix que fa contrastar altres elements. Per exemple, els sòcols i les noves portes són de color blanc. Tots els elements de la casa queden ben integrats a una imatge homogènia i que genera molta calidesa.

Reformes abans i després

A Grupo Inventia garantim que la teva llar podrà tenir tot el que necessites. Ens encarreguem de fer tot tipus de canvis tant en imatge com en equipament. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma integral sense compromís.