close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral de pis a Barcelona

Fa uns dies us vam presentar el resultat d’una reforma integral al carrer París de Barcelona. En aquesta ocasió anem a comparar l’abans i després d’aquesta reforma integral. S’ha tractat d’un treball complet en el qual s’ha millorat tant l’interiorisme de tots els seus espais com l’equipament d’estades com la cuina i el bany.

A més de renovar i modernitzar cada element de l’habitatge en aquesta reforma integral també s’han redistribuït diverses estances. En el següent vídeo mostrem el canvi que s’ha realitzat a nivell global. Pots veure més abans i després de reformes integrals al nostre canal de Youtube i altres xarxes socials.

Reforma de cuina

La cuina és una de les estances més demandades per la seva renovació. En aquesta ocasió no només s’ha renovat si no que s’ha canviat d’ubicació. Després de la reforma integral la cuina es troba en el que abans era un dormitori i s’ha treballat en un concepte de cuina oberta. Ara la cuina està distribuïda en forma d’U i compta amb els electrodomèstics per oferir les millors prestacions.

Una altra millora en aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Al llarg de la part inferior i superior de les taulells s’han col·locat calaixos i armaris. D’aquesta manera l’espai de la cuina s’ha optimitzat a el màxim i pot organitzar-se amb facilitat. Quant a la seva nova imatge s’ha optat per combinar el color blanc en el moble inferior i els acabats en fusta en el superior. Aquests queden dividits per unes taulells de color negre que encaixen perfectament en la imatge global.

Reforma de bany

En aquesta reforma integral a Barcelona també s’ha renovat per complet la imatge i l’equipament de la cambra de bany. D’un aspecte antiquat ha passat a lluir una imatge moderna i molt acollidora. Les rajoles marrons de la paret s’han canviat per rajoles en color beige que generen més lluminositat i amplitud.

S’ha mantingut un equipament sanitari de tres peces, encara que ara garanteix les millors prestacions en el seu ús. D’un lavabo de peu s’ha passat a un lavabo flotant amb moble d’emmagatzematge incorporat. S’ha substituït l’antic vàter per un amb cisterna oculta, ampliant més l’espai visual. El plat de dutxa s’ha canviat per un de més ampli i estilitzat. També s’han col·locat uns tancament amb mampares de portes corredisses.

Nou interiorisme

Aquest treball de reforma integral també ha comportat una increïble millora en la imatge de l’habitatge. S’ha utilitzat un interiorisme d’estil contemporani i les parets s’han pintat de color beige. D’aquesta manera la llum natural procedent de l’exterior s’expandeix a cada racó generant un ambient agradable i acollidor.

Característiques potenciades també per les noves portes de color blanc, a l’igual que els sòcols i els marcs de les finestres. L’antic paviment de rajoles s’ha canviat per un terra ceràmic d’imitació parquet que aporta molta calidesa. Ara la sala d’estar i els dormitoris es presenten com espais perfectes per conviure a la llar.

Reforma integral a Barcelona

Com pot apreciar-se a Grupo Inventia treballem cada reforma integral de manera personalitzada. Oferim les millors solucions a les necessitats de cada client i ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Sempre oferim la millor relació qualitat-preu de mercat i garantim el millor resultat. Pots sol·licitar la teva projecte trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari de contacte.