close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral de pis dúplex

Fa pocs dies vam posar el punt i final a una reforma integral al carrer Sant Marius de Barcelona. Un projecte de millora tant en el disseny interior de l’habitatge com en lequipament despais clau com la cuina i la cambra de bany. Amb els nous detalls llestos volem comparar abans i després d’aquesta reforma a Barcelona.

Conéixer l’estat original del pis i comparar-lo amb el seu estat actual és la millor manera de conèixer com treballa la nostra empresa de reformes. En aquesta ocasió hem renovat completament un pis dúplex a Barcelona que ara funciona com una veritable llar. Abans de relatar les millores que hem aplicat comparem l’abans i després al següent vídeo.

Per conèixer més feines que hem finalitzat et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials. Les actualitzem cada dia amb nous continguts. Ens encarreguem de dur a terme moltes reformes integrals tant a Barcelona com a municipis de les rodalies.

Nova cuina oberta

Com a la gran majoria de reformes integrals que realitzem ens encarreguem de la reforma de cuina. Som experts en aquesta parcel·la i podem garantir-ne els millors resultats. Disposem d´una gran varietat de mobiliari i electrodomèstics per a cuines de fabricants contrastats.

Hem modernitzat tots els aspectes de la cuina i n’hem canviat la distribució. Ha passat de ser una cuina lineal a ser una cuina amb forma de U amb una gran capacitat d’emmagatzematge. De la mateixa manera, els electrodomèstics s’ubiquen en un espai exclusiu per a ells i s’ha col·locat una barra d’esmorzar.

Ara la cuina és molt més funcional i presumeix duna imatge més moderna. S’han retirat les rajoles originals de les parets per pintar-les de blanc i que facin joc amb el moble de cuina. De la mateixa manera, amb aquesta reforma de cuina s’ha aconseguit generar un espai molt lluminós i amb sensació d’amplitud.

Reforma integral de banys

Les cambres de bany també s’han renovat del tot. Ara aquest habitatge disposa de dos espais d’higiene preparats per oferir les millors prestacions. Igual que en el cas de la cuina a la nostra empresa de reformes tenim una gran varietat de materials per a les reformes de banys.

En aquest cas els dos banys s’han quedat als espais originals. Per a tots dos casos s’ha procedit a una actualització de la imatge ia la instal·lació d’un nou equipament sanitari. En aquest darrer aspecte, cada reforma de bany té un lavabo, un vàter i una zona d’aigües. Per aquesta s’han escollit plats de dutxa, molt més pràctics que la banyera original.

A les dues reformes de bany les parets s’han enrajolat completament amb noves rajoles. Per al bany principal s’han triat rajoles de to gris suau. Pel que fa al bany de cortesia ara les seves parets estan recobertes amb rajoles bisellades de color blanc. Els dos espais són acollidors i frescos, característiques idònies per a un espai que es fa servir cada dia.

Projecte d’interiorisme

Un altre dels aspectes que sorprenen en veure l’abans i el després d’aquesta reforma a Barcelona és l’interiorisme del pis dúplex. La imatge original de l’habitatge començava a quedar desfasada i les nostres interioristes han aplicat un disseny contemporani. L’objectiu principal ha estat potenciar la lluminositat i l’amplitud dels espais i s’han aconseguit.

Les parets s’han pintat de color blanc i així la llum natural pot fluir a tots els racons. Aquesta imatge és present a la sala d’estar, els dormitoris i els espais comuns com els passadissos. A aquest nou interiorisme contemporani se li han sumat elements importants i imprescindibles a un pis dúplex.

Concretament les escales que connecten les dues plantes de la vivenda. Ens hem encarregat de restaurar-les i confirmar-ne un alt grau de seguretat. Ara les escales metàl·liques de cargol llueixen genial i són segures. Per finalitzar també hem retirat el paviment original i hem col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Ha estat la cirereta per aconseguir una llar d’ambient càlida i acollidora.

Abans i després

Una comparació d’aquest tipus deixa molt bon lloc la nostra empresa de reformes integrals a Barcelona. Els anys d’experiència ens permeten garantir els millors resultats en tota mena de renovacions. Pots contactar amb nosaltres i sol·licitar sense cap compromís un pressupost de reforma. Truca’ns al 93 209 97 17 i t’atendrem personalment.