close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral a Plaça Portocristo de Barcelona

Fa pocs dies que vam finalitzar un nou treball de reforma integral a Barcelona. Va passar en un habitatge de la Plaça Portocristo, la qual ens encarreguem de renovar per complet. Un treball de reforma integral que ha implicat millores tant en l’interiorisme com en l’equipament. Ara el immoble garanteix les prestacions necessàries que se li requereixen a una llar.

Per veure-ho d’una manera més visual compartim aquest vídeo en què comparem el abans i després d’aquesta nova reforma a Barcelona. A Grupo Inventia disposem d’una àmplia varietat d’opcions que ens permeten adaptar-nos a qualsevol necessitat. Per sol·licitar el teu projecte i pressupost de reforma integral pots omplir aquest formulari o trucar-nos al 93 209 97 17.

Nova cuina

Una de les estances més sol·licitades per reformar és la cuina. En aquesta reforma integral a Barcelona també ens hem encarregat d’això. La cuina s’ha mantingut en la mateixa estada, encara que s’han realitzat diverses millores. Ha passat d’una distribució lineal a una cuina en forma de L. D’aquesta manera s’ha pogut ampliar la superfície de suport i també la capacitat d’emmagatzematge. Per a aquest últim s’han col·locat calaixos i armaris a la part inferior i superior del taulell de cuina.

La imatge de la cuina s’ha vist molt millorada. S’ha apostat per mobles de línies modernes i uns acabats neutres per aconseguir major lluminositat i amplitud visual. Per la seva banda els electrodomèstics s’han encastat en el moble de cuina. D’aquesta manera s’aprofita a el màxim l’espai disponible. En aquest últim punt també destaca la porta corredissa d’entrada que s’ha instal·lat.

Reforma integral de bany

Un altre dels espais que s’ha vist millorat amb aquesta reforma integral és la cambra de bany. En aquest cas també s’ha renovat la imatge per passar a lluir un aspecte més modern. Les rajoles originals s’ha canviat per unes rajoles en to beige que generen més lluminositat natural. També s’ha col·locat un nou paviment. Un terra ceràmic imitació parquet perfecte per una cambra de bany.

Ara l’equipament sanitari està d’acord amb la imatge contemporània que s’ha aplicat i ofereix un ús molt funcional. La cambra de bany s’ha equipat amb un lavabo flotant amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una pràctica dutxa. També s’ha mantingut en la seva ubicació original, tot i que s’ha redistribuït d’una forma més efectiva.

Interiorisme contemporani

Un punt important que havia de millorar-se en aquest treball de reforma a Barcelona era el de l’interiorisme. El nostre departament de disseny interior d’habitatges ha treballat en base a un estil contemporani molt afavoridor i d’acord amb les necessitats dels propietaris. Les parets s’han pintat de color blanc i permeten que la llum natural abast cada racó de la llar.

Diferències notables les veiem en el paviment. S’ha substituït les rajoles originals per un elegant terra de parquet en tons mitjans de fusta. Ara la imatge global és molt més càlida i acollidora. De la mateixa manera també s’han col·locat noves portes i marcs. S’ha passat d’unes portes de fusta fosca a unes portes de color blanc molt més modernes.

Reforma integral a Barcelona

Els projectes que oferim a Grupo Inventia són a mida i personalitzats per a cada client. Pots veure la nostra versatilitat en reformes integrals en aquesta mateixa web o al nostre canal de Youtube, on vam pujar els vídeos de tots els treballs que vam finalitzar a Barcelona i rodalies.