close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

L’abans i després d’una reforma integral

Recentment vam compartir el resultat final d’una reforma integral a Sant Just Desvern. Es va tractar de la renovació completa d’una casa en què es van obtenir uns acabats generals excel·lents. Per apreciar les millores dutes a terme en cada estança de la casa anem a comparar l’abans i després d’aquesta reforma integral.

Si bé la casa no presentava un mal aspecte, la comparació deixa palesa la renovació d’espais a través d’aplicar un estil decoratiu modern i actual. Abans d’entrar en detall, en aquest vídeo es poden apreciar de manera visual el treball realitzat per l’equip de Grupo Inventia en aquesta reforma integral.

Nou interiorisme

Per a la nova imatge d’aquesta casa es va apostar per un disseny interior d’estil contemporani. En ell els tons neutres són els protagonistes, ja que es tracta dels colors indicats per aconseguir espais lluminosos i amplis visualment. En resum, amb aquest estil de decoració neutra s’aconsegueix generar un ambient càlid i acollidor.

En aquesta reforma integral, per pintar les parets de la sala d’estar, els passadissos o els dormitoris es va utilitzar un suau to beige. Al seu torn, aquest es combina amb un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. A excepció de les cambres de bany, aquest tipus de terra es va col·locar en tota la superfície de la casa. També és el cas de l’escala que connecta les dues plantes de la casa, que va passar de ser de rajoles a comptar amb esglaons de fusta.

Reforma de cuina

Una de les estances rejovenides en aquesta reforma integral ha estat la cuina. Manté la ubicació i la distribució, però ara llueix una imatge molt més moderna i s’ha instal·lat un equipament que garanteix les millors prestacions. La cuina s’ubica en una estada pròpia i està distribuïda a dos fronts.

Diversos electrodomèstics es van encastar en el moble de cuina col·locat a la banda esquerra. Mentrestant, a la part dreta s’ha disposat una allargada taulell amb capacitat d’emmagatzematge tant en la seva zona inferior com superior. Sobre ella s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica individual.

Reformes de banys

El treball de reforma integral va implicar la renovació completa de tres cambres de bany. En tots els casos es va treballar en un nou interiorisme i es va instal·lar un complet equipament sanitari. S’han utilitzat rajoles beige per enrajolar les parets, una bona idea perquè la llum natural arribés a cada racó de les estances. Pel que fa als sanitaris, cada bany compta amb lavabo, inodor i zona d’aigües.

Reformes integrals Grupo Inventia

La nostra empresa posa al teu servei als millors professionals de sector de la reformes integrals i de l’interiorisme. Per sol·licitar el teu pressupost, que et lliurarem sense cost ni compromís, pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari.