close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reformes a Badalona

Una reforma integral ha de servir per millorar tots els aspectes de la llar i això és el que oferim amb els nostres serveis. De les reformes que tenim actives n’hem finalitzat una a la localitat de Badalona. A més d’actuar a la ciutat de Barcelona també ens desplacem a municipis de la rodalia.

Així podem fer reformes a Badalona, ​​Sabadell, Gavà, etc. En aquest projecte ens hem ocupat tant de la reforma interior com de la reforma exterior. Els nostres professionals estan capacitats per adaptar-se a totes les demandes. L’experiència acumulada ens permet fer un pas més enllà.

Ara volem comparar abans i després d’aquesta reforma integral a Badalona. D’aquesta manera es poden apreciar amb més detall totes les millores que hem aplicat en aquesta casa de diverses plantes. Per conèixer més dels nostres projectes pots seguir-nos a xarxes socials. Les actualitzem amb contingut propi i real cada dia.

Espai obert

Una de les millores que hem fet en aquesta reforma integral ha estat connectar diversos espais de manera més fluida. A la distribució original cada espai estava dividit per parets i ara se n’han enderrocat algunes. Amb aquesta tècnica hem aconseguit generar més amplitud a la zona central de l’habitatge.

En una de les zones on es nota aquesta millora és a la cuina. Ha passat d´estar ubicada en un espai independent a ser una cuina de concepte obert i que connecta amb la sala d´estar i el menjador. Gràcies a la distribució lineal de cuina també aporta més facilitat de moviment a l’hora de fer-ne ús.

A més de les millores pràctiques i equipaments també es presenta amb una imatge molt més moderna. El disseny de la reforma de cuina és homogeni i fa servir colors neutres que generen un espai molt lluminós. Com que és un espai d’ús diari és una característica molt important, ja que sempre ha d’oferir les millors prestacions.

Nous banys

Les reformes integrals que duem a terme es caracteritzen per ser feines de millora total. Ens encarreguem de canviar-ho tot i adequar-ho a les necessitats que vols cobrir. En aquesta reforma a Badalona també ens hem encarregat de reformar totes les cambres de bany de la vivenda.

Cadascú s’ha equipat amb noves peces sanitàries modernes i funcionals. L’objectiu és aconseguir banys que ofereixin les millors prestacions en tot moment. Ara els dos banys i lavabo disposen d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge i un vàter. A les cambres de bany també s’ha instal·lat un plat de dutxa.

La imatge dels espais d higiene també sha modernitzat. Han passat de ser espais d´imatge trist a presentar un disseny molt modern que aplica un ambient acollidor. Les cambres de bany també es fan servir cada dia i necessiten transmetre un ambient agradable i relaxat. Gràcies als tons neutres que s’han fet servir ho hem aconseguit.

Imatge interior i exterior

Com hem esmentat aquest treball de reforma integral a Badalona ha estat molt complet. A més d’aplicar un nou disseny interior a tots els espais de la vivenda també ens hem encarregat de fer la reforma de terrassa. A la nostra empresa també ens encarreguem de millorar espais exteriors com terrasses, balcons, jardins, porxos, etc.

En aquesta reforma terrassa a Badalona hem canviat el terra, renovat el sostre o posat noves portes daccés. També hem pintat tota la terrassa amb pintura blanca especial per a exteriors i ens hem encarregat de col·locar el nou paviment. Ara cadascú té un espai perfecte per gaudir tant en família com amb els amics.

Pel que fa a la nova imatge de la casa, els nostres interioristes s’han encarregat d’aplicar un disseny contemporani amb tons neutres i terra de parquet. D’aquesta manera han aconseguit espais molt lluminosos i visualment amplis. S’ha passat d’una casa sense energia a una veritable llar càlida i acollidora.

Reformes abans i després

Ens encanta comparar abans i després de les reformes integrals que ens encarreguem de fer. Els canvis es noten i la nostra manera de treballar té cura fins a l’últim detall. El nostre objectiu com a empresa de reformes és que la teva llar tingui tot el que vols i els gaudeixis des del primer dia. Pots sol·licitar un pressupost a mida i sense compromís trucant al 93 209 97 17.