close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: tots els canvis de reforma a Barcelona

Fa uns dies vam presentar el resultat de la reforma integral que vam acabar al carrer Marià Cubí de Barcelona. Tant al vídeo com a la galeria de fotos mostrem el nou aspecte de tots els espais del pis. Ara volem comprar l’estat original amb l’actual per veure tots els canvis detallats.

Dins aquesta reforma a Barcelona s’han fet treballs de redistribució d’estades, pintura, col·locació de terres, etc. En definitiva, una reforma integral de tot el pis per actualitzar-lo a les necessitats i tendències actuals. El millor abans i després d’aquesta reforma a Barcelona el pot veure al vídeo següent.

Nou espai principal

En veure el resultat d’aquesta reforma d’interiors crida l’atenció l’espai del saló principal. Una zona àmplia amb dues portes que donen accés al balcó i permeten l’entrada de llum natural. Igual que en altres espais s’ha fet servir un interiorisme contemporani amb tons neutres i terra de parquet.

Aquest espai tan idíl·lic per a una llar actual neix de la unió de dos dormitoris. Així era la distribució original i gràcies al nostre projecte d’interiorisme hem aconseguit un dels millors canvis per a aquest habitatge. D´aquesta manera es disposa d´un espai ideal per estar amb la família i socialitzar amb les visites.

La imatge contemporània s’estén a tot el pis des del passadís fins als dormitoris. Les parets han estat pintades de color blanc per generar espais lluminosos i amplis. D’altra banda, el terra de parquet aporta el punt de calidesa ideal per a espais de descans com els dormitoris. En aquests darrers destaquen els nous armaris de paret que doten de capacitat d’emmagatzematge a cada habitació.

Cuina oberta

A la reforma de cuina veiem un altre dels grans canvis que ens hem encarregat de fer. A la distribució original la cuina estava ubicada en una estança independent i amb una imatge molt antiquada. Ara l’espai de la cuina original s’ha destinat a una altra tasca i la cuina s’ubica en una altra zona.

La nova cuina és de concepte obert i està situada al´antiga sala d´estar. Ha guanyat en amplitud i la distribució de cuina a dos fronts li aporta més mobilitat. La cuina té un moble principal amb un taulell equipat amb una placa de cocció i una pica. Tant a la part superior com a inferior té armaris i calaixos per a l’emmagatzematge de cuina.

El disseny de la cuina està integrat a la resta de la vivenda. Els nous mobles de cuina són blancs i el paviment és el mateix que el que hem col·locat al saló i altres espais. La cuina queda connectada amb la zona principal del pis on s’ha restaurat el sostre de maó vist.

Bany modern i funcional

La redistribució de la plata ha comportat diversos canvis i també hi ha l’espai de neteja. Ara aquest pis disposa de bany amb una imatge moderna i un equipament sanitari complet. En aquest cas, s’ha passat dels dos banys originals a un que aporti les millors prestacions.

Un dels nous sanitaris és el lavabo amb moble demmagatzematge incorporat. D’aquesta manera la neteja té un moble perfecte per emmagatzemar i organitzar productes d’higiene. L’acompanya un vàter de línies modernes amb la cisterna a l’esquena. Per últim, hem instal·lat un plat de dutxa protegit amb unes mampares transparents.

Per enrajolar les parets s’han fet servir rajoles de tonalitat beix. També s’ha escollit un color similar per a les rajoles del nou terra de bany. A la cambra de bany s’ha mantingut la imatge contemporània de tota aquesta reforma a Barcelona. Ara aquest lavabo està preparat per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Pressupost de reforma a Barcelona

La nostra experiència com a empresa de reformes i la versatilitat dels nostres professionals ens permeten dur a terme tota mena de reformes a Barcelona. Elaborem un projecte previ segons les necessitats de cada propietari i fem un seguiment diari durant tot el procés d’obra. Contacta amb nosaltres i demana el teu pressupost de reforma sense compromís.