close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans y després reforma integral de pis a Barcelona

El resultat de la reforma integral de pis que hem fet al carrer Rector Triadó és espectacular. Ara bé, si es compara amb l’estat original de l’habitatge és molt millor i queda palesa la gran feina dels professionals de Grupo Inventia. Si comparem l’abans i després d’una reforma integral podrem el potencial que té un habitatge que semblava un sol ús.

A més, a Grupo Inventia podem adaptar-nos a tot tipus de peticions i també ajustar-nos a qualsevol pressupost. El nostre catàleg d’opcions és molt variat i de gran qualitat. A partir d´aquí l´experiència dels nostres professionals en interiorisme i reformes entra en joc perquè el teu habitatge passi a ser una llar.

Compartim els acabats d’aquesta reforma de pis a Barcelona al vídeo següent. Segueix-nos a xarxes socials, afegim nou contingut cada dia.

Reforma interior i exterior

Aquesta reforma integral ha estat tan completa que hem actualitzat tant els espais interiors com la zona exterior. A l’hora d’escollir el nou interiorisme, s’ha apostat per una imatge contemporania. L´objectiu ha estat generar espais lluminosos, amplis i acollidors. Es tracta de característiques essencials perquè una llar transmeti la millor comoditat.

Per aconseguir-ho, s’ha utilitzat el color beix per pintar les parets. Així hem aconseguit que la llum pugui fluir per tot l’habitatge i l’ompli de vida. També s´aprofiten al màxim totes les entrades de llum natural que té aquest pis. Un gran canvi respecte a la imatge original amb colors desgastats i sense coherència.

La nova imatge interior la completen les noves portes blanques i el nou paviment de parquet. El nou terra es presenta amb un acabat en tons mitjans de fusta. Genera una calidesa perfecta en espais com el saló o els dormitoris. Alhora ens hem encarregat de dur a terme la reforma de terrassa. Les parets s’han pintat amb pintura especial d’exteriors i també s’hi ha col·locat un nou terra. Ara la terrassa és un espai perfecte de reunió.

Reformes de cuina i banys

Altres espais que s’han reformat completament són la cuina i les cambres de bany. A la nostra empresa de reformes disposem d´una oferta excel·lent per a aquests espais tan importants. Només treballem amb proveïdors de confiança i marques contrastades que garanteixin fiabilitat. Oferim reformes i materials de qualitat aptes per a totes les butxaques.

En aquesta reforma de pis a Barcelona, ​​la cuina ha canviat d’ubicació. Ha passat de ser en un espai independent, que ara és un dormitori, a ser una cuina oberta al menjador i al saló. És una cuina de distribució lineal 100% equipada i que ofereix altres avantatges com ara una gran capacitat d’emmagatzematge. El moble de cuina blanca s’integra perfectament a la nova imatge moderna d’aquest pis.

Les cambres de bany també s’han millorat fins a obtenir espais per respondre a les necessitats actuals. Cadascun disposa de lavabo amb moble d’emmagatzematge, inodor i plat de dutxa protegit per mampares. Per a la nova imatge d’aquesta reforma de banys s’ha optat per un enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc.

Mobles dormitori

Un altre dels serveis que oferim a la nostra empresa d’interiorisme a Barcelona és el de muntatge i col·locació de mobles. En aquesta reforma a Barcelona ens hem encarregat de moblar completament els dormitoris, la sala d’estar i també el menjador. Igual que tots els serveis de Grupo Inventia és personalitzat i en base als teus gustos i necessitats.

Ara cada dormitori compta amb un llit, un armari i una zona de treball. En línies generals s’han aconseguit habitacions funcionals i acollidores. El descans i la comoditat estan assegurats, a més a més d’un ordre correcte gràcies a la capacitat d’emmagatzematge. Cada dormitori compta amb una finestra dalumini de doble vidre.

Per la seva banda, la zona principal acull el menjador i s’ha moblat amb una taula gran i diverses cadires. Com que és al costat de la cuina oberta es genera una connexió perfecta entre els dos espais. A la zona del saló s’ha col·locat un sofà de diverses places i s’ha ancorat una televisió a la paret. Un espai perfecte per relaxar-se i socialitzar.

Pressupost de reforma de pis

Si vols contractar algun dels nostres serveis de reformes pots trucar-nos al 93 209 97 17. T’atenem personalment i prenem nota de totes les teves necessitats. En menys d´una setmana tindrem llest el teu projecte + pressupost. Te’ls lliurarem sense cap compromís no cost, totalment gratuït.