close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Ampliar l’emmagatzematge de cuina en una reforma

15 setembre, 2023 · Blog

Amb el pas dels anys una cuina demana millores. Ja sigui per aplicar alguna tendència actual o per substituir elements que s’han fet malbé. Com que és una estada tan vital en una llar sempre ha de presentar les millors condicions. Amb una reforma de cuina podem aconseguir grans millores en el disseny, equipament i funcionalitat de la nostra cuina.

Una daquestes novetats pot ser ampliar la capacitat d’emmagatzematge. La cuina és un espai concorregut i d’ús diari on necessitem disposar de molts elements. Per això l’organització en una cuina és clau i molt necessària. La podem aconseguir generant més capacitat d’emmagatzematge de cuina.

almacenaje de cocina

Tractarem aquesta millora des de la perspectiva d’una reforma de cuina d’estil contemporani. Es tracta d’una opció molt escollida al sector de les cuines. En utilitzar tons neutres ho fa molt polivalent i funciona tant a cuines independents com a cuines obertes. La clau és dotar-la de emmagatzematge de cuina amb un disseny fluid.

Moble de cuina doble

Per disposar de bona capacitat d’emmagatzematge és indispensable aprofitar al màxim l’espai disponible a la cuina. Els fabricants de mobles de cuina s’encarreguen de dissenyar peces de mobiliari capaces d’adaptar-se a tota mena d’espais. Sent pràctics, una bona opció és aprofitar els espais inferiors i superiors del taulell.

Podem col·locar diversos calaixos i armaris per emmagatzemar tot tipus de productes i utensilis de cuina. Tenir aquesta part dedicada a l’emmagatzematge de cuina ens permet tenir ordenats tant alguns aliments com a petits electrodomèstics. A més genera una mobilitat perfecta a tota cuina. Si tot està al seu lloc indicat aconseguirem una cuina funcional.

armarios de cocina

En aquestes zones de la cuina i als extrems també s’hi integren els electrodomèstics. A nivell visual es genera una cuina més homogènia i lineal. Com que els electrodomèstics estan integrats al mateix moble de cuina, s’allibera més espai a l’estada. Gràcies a aquest fet podem acoblar més mòduls de magatzematge.

Armaris i prestatgeries

La mida de l’estança marcarà com més podem ampliar l’emmagatzematge de cuina. En aquest sentit, podem apostar per mòduls d’emmagatzematge independents que poden aportar un extra de funcionalitat a la cuina. Quan estiguem realitzant el projecte de millora per a la cuina hem de fixar-nos a cada racó.

Per exemple, podem utilitzar armaris verticals i col·locar-los en espais clau. També podem optar per prestatgeries obertes on acomodar aliments o altres utensilis de cuina. Al ser prestatgeries no restaran espai visual a la cuina, un detall beneficiós per a la imatge global.

almacenaje de cocina estanterias

Emmagatzematge de cuina funcional

Seguint aquests tipus pots dotar la teva cuina d’una capacitat d’emmagatzematge excel·lent. Un cop tot estigui organitzat, l’espai de la cuina serà molt fluid i funcional. Amb tots els productes ben guardats gaudiràs de més superfície de suport i de treball per realitzar les teves tasques.