close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Armaris per a dormitori i més emmagatzematge

28 novembre, 2022 · Blog

A l’hora de plantejar una reforma o una redecoració d’una casa hi ha diversos punts que es prenen en compte. Avui dia, el concepte de l’emmagatzematge és dels més primordials. Sigui quin sigui l’estil decoratiu escollit, ens agrada tenir espais per poder organitzar tots els nostres utensilis.

Un dels espais on cobra més importància és al dormitori. És una habitació destinada al descans, encara que també funciona com un espai personal. Disposar d´armaris per a dormitori és essencial per poder organitzar la nostra roba i diferents pertinences.

Actualment el mercat de mobiliari per a la llar ens ofereix una gran varietat d’opcions per tenir un bon emmagatzematge de dormitori. En base a les característiques de l’habitació que vulguem moblar podrem optar per una o altra opció. Anem a comentar diverses situacions per triar armaris per a dormitori.

Dormitori de matrimoni

Al dormitori principal la qüestió de l’emmagatzematge al dormitori pren més sentit i cal disposar de més espai. Les peces de roba de dues persones més tot el tèxtil de llit com llençols, mantes o cobrellits. Els armaris al dormitori de matrimoni són imprescindibles i han dassegurar un espai dorganització suficient.

Per això el més aconsellable és disposar d’armaris grans als dormitoris de matrimoni. Un moble de tres o quatre portes serà perfecte per poder emmagatzemar de manera ordenada tot allò que es necessiti. Per això que millor que destinar una paret de l’habitació perquè albergi aquest armari.

almacenaje dormitorio

A més del prototip d’armari rober clàssic el dormitori també es pot completar amb altres mobles. Una còmoda es presenta com una peça de mobiliari excel·lent per a una habitació de matrimoni. A més d’oferir més emmagatzematge al dormitori també ofereix la possibilitat de disposar d’una superfície de suport.

Més opcions d’emmagatzematge

Els armaris per a dormitori seran una peça clau en tot allò que fa a l’emmagatzematge hi ha l’organització al dormitori. A partir d´aquí també podem estudiar més opcions que tinguin una doble funcionalitat a nivell pràctic i de disseny interior. Si necessites alguna cosa diferent i no saps ben bé com aconseguir-ho, pots contractar els serveis d’un estudi d’interiorisme.

Una opció molt utilitzada actualment és el llit canapè i el seu espai demmagatzematge extra. A més de comptar amb una estructura robusta per al matalàs, la part inferior del llit es pot utilitzar per guardar més tèxtils. En aquest sentit el llit canapè és excel·lent per poder emmagatzemar peces de roba grans com mantes, cobrellits o roba de llit en general.

Si bé aquesta seria una opció pràctica i complementaria els armaris per a dormitori, també hi ha opcions per al disseny interior. Una peça molt utilitzada són els baguls. A nivell estètic ofereixen moltes possibilitats i gràcies als diferents acabats es pot utilitzar en tot tipus d’estils decoratius.

Emmagatzematge en dormitoris petits

També hi haurà altres dormitoris de casa nostra on necessitarem generar espai d’emmagatzematge i ordre. Ens referim a les habitacions dels més petits, ja siguin dormitoris juvenils o infantils. Tot i que en menor quantitat també necessitaran disposar d’uns espais que els permetin organitzar totes les pertinences

armarios dormitorio juvenil

En aquest tipus de casos és recomanable tenir armaris petits per a habitació amb dues portes i alguns calaixos. D’aquesta manera, els més joves de la casa podran guanyar autonomia i generar un espai propi dins de la llar. És habitual que un dormitori juvenil funcioni com a espai de descans i també com a zona destudi. Com més organització tingui més benestar.

Mobles i armaris per a dormitori

Si bé comptar amb capacitat demmagatzematge és important en una habitació el mercat ens ofereix una gran varietat dopcions. Des d’armaris de totes les mides fins a altres mobles auxiliars que contribueixen a aconseguir un ordre perfecte. Usant-los correctament aconseguirem disposar d’un espai perfecte tant pel millor descans.