close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Indústria de Barcelona

El nostre equip de reformes de bany a Barcelona es va desplaçar fins al carrer Indústria per dur a terme un nou treball de rehabilitació. En aquest cas es va tractar d’una reforma parcial en la qual ens encarreguem de renovar tant en imatge com en equipament la cambra de bany. Un cop finalitzat el projecte, la comunió entre el nostre departament de interiroismo i execució d’obra va tornar a obtenir un resultat altament satisfactori.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals i les millores aconseguides en aquest nou projecte de reforma integral. Tot i així, queda’t per conèixer tots els detalls i materials utilitzats pel nostre equip en aquesta reforma de bany.

Disseny de bany

Al tractar-se d’un espai amb dimensions petites, un del objectius del nostre departament de disseny interior va ser el d’elaborar un projecte en el que s’aconseguís dotar de lluminositat i amplitud visual a l’estança. Per aconseguir-ho se li va donar protagonisme a la color blanc, l’indicat per a fer que la llum s’expandeixi a cada racó.

D’aquesta manera les parets de la cambra de bany es van enrajolar completament utilitzant rajoles blanques. Per al moble de bany també es va optar per aquesta tonalitat, ja que si bé el disseny permetia introduir acabats en fusta, per exemple, el conjunt es veia millor amb un color uniforme. La nova imatge de l’estança es completa amb un paviment de gres d’un suau to de gris, elecció ideal tant en el visual com en el funcional.

Equipament sanitari

Un altre dels punts a millorar en aquesta reforma de bany era l’equipament sanitari. A l’ésser un espai d’ús diari es van buscar elements pràctics i funcionals, a punt per oferir les millors prestacions. D’aquesta manera, primer es va instal·lar un lavabo rectangular amb moble d’emmagatzematge situat en la seva part inferior. A aquest li segueix un vàter suspès, ideal per augmentar l’espai visual. Finalment, es va col·locar un plat de dutxa perfecte tant per al dia a dia com per als moments més relaxats.

Reformes de bany a Barcelona

A Grupo Inevntia comptem amb els especialistes indicats perquè cada estada de la teva llar llueixi tal com desitja. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i t’informarem sense compromís. A més podràs sol·licitar el teu pressupost de reforma integral sense cap cost ni compromís.