close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Banys reformats al carrer Mandri de Barcelona

El nostre departament de reformes de bany a Barcelona es va desplaçar fins al carrer Mandri de per renovar per complet els banys suite i de cortesia de l’habitatge en qüestió. A més, els nostres interioristes a Barcelona també es van encarregar de rehabilitar el dormitori i restaurar el sostre de maó vist.

Si bé repassarem els detalls més destacats d’aquesta nova reforma de banys, abans compartim un vídeo perquè pugui apreciar-molt millor el resultat de la feina realitzada per l’equip de Grupo Inventia.

Equipament sanitari

Un dels objectius principals en aquesta reforma de banys era dotar les estades de les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. En tots dos casos es va aconseguir amb escreix gràcies a el nou equipament saniatrio que es va instal·lar. Ara cada estança està llista per funcionar tant per al dia a dia com per als moments més relaxats.

El bany suite compta amb tres peces compostes per un lavabo de sobre taulell que disposa d’un departament d’emmagatzematge en el seu part inferior. A aquest li segueixen un vàter i una pràctica dutxa protegida amb mampares de portes corredisses. Per la seva banda, el bany de cortesia funciona com un complement perfecte aportant un vàter i dutxa extra.

Disseny de banys

Un altre aspecte que es va millorar en aquesta reforma de banys a Barcelona va ser el disseny interior de les estances. En ambdues es va seguir la línia general pretesa en la resta de l’habitatge i es va treballar per aconseguir dues estances fresques i agradables. Per a això es van utilitzar tonalitats neutres, amb protagonisme de el blanc i un estil decoratiu contemporani.

Al bany de cortesia, a què s’accedeix a través d’una porta corredissa, les parets es van enrajolar per complet amb rajoles beige, aconseguint una estada lluminosa i visualment àmplia. Per la seva banda, les parets del bany suite es van pintar de blanc, encara que la paret del lavabo es va enrajolar amb rajoles hexagonals negres i la paret de la dita amb rajoles blanques que imiten el totxo vist.

Reformes de bany a Barcelona

A Grupo Inventia elaborem projectes tant per a reformes integrals d’habitatge com per a renovacions parcials, com és el cas d’aquestes cambres de bany. Per sol·licitar el teu pressupost sense compromís pots trucar-nos a l’93 209 97 17, t’ho lliurarem de forma gratuïta.