close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Miquel Romeu

A Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral. En aquesta ocasió ens desplacem fins a l’Hospitalet de Llobregat per reformar completament un habitatge situat al carrer Miquel Romeu.

Com es pot veure el el següent vídeo, es va aconseguir dotar a l’immoble d’amplitud visual i lluminositat a través de colors neutres i aprofitant la llum natural de l’exterior.

Reforma de cuina

La cuina se situa en la primera planta i és oberta al saló. A l’extrem de l’esquerra es encastraron els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix el taulell, que ja arriba fins a l’altre extrem de l’estança.

El taulell està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica individual. A més, compta amb diversos armaris i calaixos tant en la seva part inferior com superior, de manera que disposa d’una àmplia capacitat d’emmagatzematge.

Aquesta cuina contínua amb el disseny general de l’habitatge, on els tons neutres generen amplitud visual i major lluminositat. Per a la part inferior del moble de cuina es va utilitzar el color blanc, mentre que la superior presenta acabats en fusta. Destaca el paviment, un terra hidràulic que delimita visualment la cuina, diferenciant-la de la sala i el seu parquet laminat.

Reforma de banys

L’habitatge compta amb dues cambres de bany que es van renovar per complet tant en imatge com en equipament. Tots dos compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una còmoda dutxa.

Pel que fa al disseny, es va optar per dues opcions diferents. Mentre que el bany principal es alicató amb rajoles que simulen l’acabat en fusta, al bany de cortesia es van utilitzar rajoles beige i hidràulics per enrajolar les parets. En tot cas, totes dues estances ofereixen un aspecte agradable i acollidor.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes per a la reforma integral de la teva llar. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.