close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Com triar neveres econòmiques

16 maig, 2023 · Blog

Poder gaudir en primera persona de les comoditats de la llar és el nostre objectiu més preuat. A casa podem tenir tot allò que necessitem tant pel nostre propi benestar com pel de la nostra família. Tot i això, arriba el moment en què s’han de fer canvis perquè tot segueixi igual de bé.

Pintar les parets, canviar el terra o renovar els electrodomèstics. Entre ells hi ha la nevera, un electrodomèstic imprescindible des de la seva aparició. Ja sigui per a nova cuina o per substituir la nostra, hem de prendre un temps per encertar a l’hora de triar una nevera. Cada cop ens ofereixen més i millors prestacions i hem de saber escollir segons les nostres prioritats.

neveras económicas cocina

En aquest cas volem decantar-nos a les neveres econòmiques. Unes neveres que compleixin la seva funció perfectament i que ens permetin estalviar una mica. Així podrem invertir en altres aspectes de casa nostra i anar adequant casa nostra a les tendències actuals. Seguint alguns consells encertaràs al teu nou frigorífic.

Grandària i estil

Abans de començar a triar la nostra nevera econòmica, hem de definir alguns paràmetres. Sobretot, tenint en compte lespai disponible per a ella, ja que ha de ser de la mesura justa. En una reforma de cuina es pot fer un espai a mida al nou mobiliari, però en una cuina feta cal fixar-se en cada detall.

També cal parar atenció a la capacitat interior de la nevera. Una família necessitarà més capacitat que la nevera duna casa per a una o dues persones. En aquest sentit, el mercat no ofereix una gran varietat d’opcions aplicant prestatgeries, calaixos i altres elements organitzadors.

Una elecció clàssica avui dia és triar una nevera amb espai de congelador a la part baixa. Així són les neveres combi més adaptables a cuines contemporànies. Si disposem de més espai, les neveres americanes ens cobriran totes les nostres necessitats. Tenen doble porta i un gran emmagatzematge. Un altre dels clàssics són les neveres SMEG, ideals per a una casa d’estil retro.

nevera retro

Consum energètic

Un altre dels punts clau a l’hora d’escollir una nevera és el consum energètic. Actualment els fabricants ho tenen molt en compte i treballen perquè els seus productes siguin respectuosos amb el medi ambient. Lamentablement no sempre és així i en alguns casos pot repercutir directament a la nostra factura de la llum.

El concepte de neveres econòmiques no només passa pel preu que paguem per l’electrodomèstic. La rendibilitat d’una nevera també passa per com en repercutirà el consum elèctric. Com ja sabràs, com més a prop de la lletra A s’ubiqui un electrodomèstic serà millor.

Neveres econòmiques

El punt anterior és molt important, encara que abans hem d’estar segurs de quina quantitat podem assumir a l’hora de comprar una nevera nova. Actualment una nevera de gamma mitjana se situa al voltant dels 200€. A partir d’aquesta quantitat podeu tenir la confiança d’estar comprant un producte competitiu.

Establir que són frigorífics barats passa per establir una relació qualitat preu ben definida. Sent realistes, per a un pis familiar les neveres al voltant de preus entre 250€ i 400€ solen complir els requisits. De la mateixa manera que podem triar entre diferents marques com a neveres Balay, Samsung, Bosch i un llarg etcètera.

nevera americana dos puertas

Encertar amb una nevera econòmica passa per establir punts clau. Una barreja entre la realitat física de lespai que ocuparà i les necessitats personals i familiars. El que és segur és que l’oferta és molt variada i pots aconseguir la nevera que millor s’ajusti al teu cas.