close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Comoditat i disseny en les cadires de la teva llar

25 novembre, 2019 · Blog · Etiquetes: ,

Amb la premissa que entenem la nostra llar com un espai que ens aporti comoditat i benestar parlarem sobre un element que combina aquest aspecte amb el de disseny. No hi ha dubte que a l’hora de crear els nostres espais per aconseguir la finalitat citat la decoració juga un paper important. Si el que volem és sentir-nos bé a casa, res millor que aquesta tingui el disseny interior que ens agrada, aquell que encaixa amb el nostre estil.

sillas comodidad y diseño

Si hi ha un element que pot unir les funcions de comoditat i disseny aquestes són les cadires. Cada vegada més ens trobem amb major varietat d’opcions que justament busquen això, ser capaços d’arribar a tots els públics sense perdre ni una mica del seu aspecte més funcional. En aquest cas ens centrarem en les cadires de dues zones ben diferents: la cuina i la zona de treball.

Concretament de la cuina anem a reparar a la barra d’esmorzar, de manera que parlarem més aviat de tamborets que de cadires. Aquestes si que apareixeran en el que seria un despatx a casa o l’espai de treball que reservem tant en una estança independent com al dormitori, per exemple.

Tamborets de cuina

Que les cuines obertes són tendència pot observar-se en qualsevol portal d’Internet dedicat a el disseny o en els projectes de les empreses de reformes integrals més punteres. El gust per expandir l’espai visual i generar llars tipus loft està en auge i la cuina és un dels espais amb més potencial per a això.

taburetes cocina

Encara que en molts casos encara es mantingui separada de la resta de l’habitatge, la idea d’una cuina oberta sempre està present a l’hora de dur a terme una renovació en l’interiorisme de qualsevol habitatge. Això porta a pensar en la col·locació d’una barra d’esmorzar, ja que s’aconseguirà el major espai visual desitjat ia més es disposarà d’un espai perfecte per a tot tipus d’ingestes diàries.

Per estar còmodes i dotar de disseny a la imatge d’aquest espai, res millor que uns tamborets alts. Per encertar a l’hora d’escollir-no serà molt complicat, ja que actualment els fabricants s’esforcen a oferir tamborets amb tot tipus de formes i acabats perquè encaixin en qualsevol estil decoratiu sense perdre la seva funcionalitat.

Cadires de despatx

Si la idea anterior està a l’ordre del dia, també ho és el destinar un espai de la nostra llar a despatx o zona de treball. Ja sigui per a tasques d’àmbit personal o cent per cent laborals, és recurrent que aquell espai oblidat sigui l’ideal per col·locar una zona de treball. En el cas de persones adultes i independents pot destinar-se una estança entrea, encara que també mereixen menció els dormitoris juvenils, on és necessària una zona amb escriptori.

sillas despacho en casa

Sigui quin sigui el cas, el que si està clar és que necessitarem cadires funcionals i còmodes, ja que d’això dependrà tant la nostra parcel·la mental, concentració, com física, evitar qualsevol tipus de mal d’esquena o coll. En aquest cas també tindrem infinitat d’opcions, des de cadires estàtiques a cadires de despatx regulables, però que podran encaixar en el disseny interior que imprimim en l’estança.

Comoditat i disseny

Vist això no hi ha dida que el món de l’interiorisme i de la decoració ens ofereix moltes opcions a l’hora d’unir els conceptes de comoditat i disseny a la nostra llar. Cada vegada més podem comptar amb elements funcionals i que encaixin en nuetro estil decoratiu, ja que disposem de moltes opcions pel que fa a estils i acabats.