close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Una sala d’estar perfecte per a l’estiu

8 juny, 2016 · Blog

Una de les estances de la nostra llar en la qual passem més temps és la sala d’estar. Es tracta d’un espai habilitat per al relax i la socialització, ja sigui amb amics o la família. Per això, la sala d’estar ha d’estar al nostre gust i oferir-nos les millors comoditats.

Però ara que arriba l’estiu hem hem adequar d’una forma diferent, hem de imprimir-li més frescor i claredat perquè els dies de calor passin de la manera més agradable possible.

Per això, des del departament d’interiors de Grupo Inventia comentarem algunes idees que poden fer de la nostra sala d’estar un espai d’allò més agradable i molt mediterrani.

Tèxtils neutres

Ara que podem gaudir de més hores de llum natural és essencial que tèxtils del saló com les cortines siguin de tons neutres. La llum procedent de l’exterior no ha de trobar-se cap obstacle per entrar al nostra sala d’estar i expandir-se per la resta de l’habitatge.

Per a això, els colors indicats són el blanc, per descomptat, el beix o suaus tons de gris i marró. Al seu torn, també tenen cabuda colors mediterranis com el blau, que a més aportaran molta frescor a la estança.

Mobiliari discret i efectiu

Durant l’hivern el més habitual és disposar d’alguna manta, coixins i altres elements que no aportin calidesa a la sala d’estar. En canvi, durant l’estiu podem prescindir d’això i com menys millor.

En aquest cas apostem per sofàs i butaques lliures de coixins, algun decoratiu està bé, però hem d’alliberar l’espai perquè corri l’aire. Igual que en el punt anterior, els colors d’aquest mobiliari ha de ser neutre i fresc, una cosa que es pot aconseguir col·locat alguna tela fina per sobre.

La teva sala d’estar

Imagineu aquesta escena: dia assolellat, les finestres de la sala d’estar oberta i una fresca brisa acaricia tots els racons de l’estada mentre tu estàs en el teu sofà de color gris descansant o xerrant amb els amics… és perfecte!