close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Consells i idees per a la reforma d’un estudi

6 agost, 2013 · Blog

Els estudis són un tipus d’immoble caracteritzat per les seves reduïdes dimensions i per tenir tots els espais concentrats en un mateix ambient. Les característiques d’aquest tipus d’habitatges fan que s’hagi de planejar molt bé la reforma d’un estudi si volem aconseguir un espai pràctic i còmode.

Abans de començar la reforma d’un estudi s’han de tenir clares algunes idees en disseny d’interiors enfocades als estudis.

El projecte d’interiorisme per a un estudi dependrà en gran part de la composició i les dimensions d’aquest. Com a primer pas s’ha de saber com volem definir els espais.

L’espai de la cuina és la zona més important ja que és una zona de l’estudi que per una banda ha d’estar molt ben delimitada però alhora no podem incidir en la mobilitat i funcionalitat. La idea més comuna per delimitar la cuina és a través d’un taulell que serveixi com a barra americana. D’aquesta manera podem crear un espai diferenciat i més vam aconseguir un lloc funcional en què seure a menjar. És important saber tenir cura l’extracció de fums, en aquest sentit, per a la reforma d’un estudi s’ha d’instal·lar una campana eficaç, i ubicar les superfícies de treball en alguna àrea pròxima a finestra.

En el disseny i la decoració de la resta dels espais és la idea principal és la d’aprofitar els espais. L’espai és fonamental, per això en la decoració d’un estudi s’ha de pensar en no sobre recarregar molt l’ambient, permetent mobilitat i fluïdesa de la il·luminació. Per al mobiliari es pot optar per elements funcionals i sempre disposant del que és just i necessari. Un sofà-llit, per exemple, dóna solució als problemes d’espai.

La reforma i el disseny d’un estudi poden suposar més d’una nosa per a moltes persones. Però si se segueixen consells i idees d’interiorisme per a estudis es poden aconseguir llars realment pràctics i còmodes, en els que tothom se senti bé.

Si estàs pensant en dur a terme la reforma de la teva llar, a Grup Inventia podem ajudar-te. El nostre equip d’interiorista i tècnics t’assessorarà en un projecte a mida ajustat a les teves necessitats.