close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Consells interiorisme: aconseguir espais càlids i acollidors

7 gener, 2020 · Blog

espacio acogedor casa

Ens acostem a una època de l’any en què estar en el nostre llar ho associem a una sensació acollidora i de benestar, ja que les temperatures baixen i la nostra intenció és la de protegir-nos i poder estar el més còmodes possibles. Per aconseguir espais càlids i acollidors a la nostra llar tenim diverses opcions o tips, de les quals parlarem en aquest text.

Com en molts aspectes, podrem optar per diverses vies, entre elles es troben les d’equipar la nostra casa amb instal·lacions o professionals o la d’intentar aprofitar a el màxim petits aspectes que contribuiran a generar ambients càlids i en els quals ens sentirem realment bé. D’aquesta manera veurem les dues vessants i posarem sobre la taula idees que dependran d’una inversió i d’altres que les podem tenir més a mà o que, almenys, no necessitaran cap tipus d’obra i podrà encaixar en el interiorisme que tinguem en la nostra llar.

Aïllament tèrmic

Una cosa que s’ha vingut fent des de l’aparició de la fusteria d’alumini o de la idea de finestres de doble vidre. Fa anys que la les clàssiques finestres de fusta o de ferro han deixat pas a altres materials més duraders i més eficaços davant les inclemències de el temps, com en aquest cas les baixes temperatures.

radiador electrico pared

Comptar amb finestres d’alumini a casa i de doble vidre no només ens protegirà de la contaminació acústica, sinó que es convertiran en un excel·lent aïllant tèrmic. D’altra banda, el mercat ens ofereix radiadors elèctrics que s’allunyen d’aquells que necessitaven una instal·lació professional. Un radiador mòbil afavorirà a generar el clima càlid que vulguem en l’estança on ens trobem.

Tèxtils d’abric

Tant si comptem o no amb algun dels anteriors, sempre tindrem a la nostra disposició elements tèxtils que ens facilitaran la temporada d’hivern creant una sensació més acollidora en espais com el saló o els dormitoris. Per exemple, és molt recomanable comptar amb mantes o catifes que siguin capaços de sumar a l’hora d’aconseguir espais càlids i acollidors sumant-li a més un punt decoratiu a el disseny interior.

mantas cojines salon

Un altre detall, sobretot en els dormitoris, serà el de comptar amb uns bons nòrdics que regulin nostra temperatura corporal i ens ajudin a passar una bona nit. A més de tots els elements apuntats, és aconsellable aprofitar a el màxim la llum natural durant el dia i fer que s’expandeixi a cada racó de la casa.

Reformes i interiorisme Barcelona

Tot i que el fred només estigui amb nosaltres per una temporada, sempre és recomanable estar previngut perquè el nostre dia a dia sigui perfecte. Si necessites l’ajuda de professionals de el sector de les reformes integrals i de l’interiorisme, no dubtis en contactar amb Grupo Inventia.