close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Crear una nova cambra de bany: avantatges i costos

13 maig, 2022 · Blog

En aquest post tractarem un aspecte de les reformes integrals una mica diferent del que és habitual. Per a aquesta ocasió no parlarem d’una renovació pròpiament dita, sinó que exposarem els avantatges de crear una nova cambra de bany a casa teva. S’entén que una demanda així es duu a terme, normalment, dins una reforma integral.

No cal dir que la cambra de bany és un dels espais més importants d’una llar. Se’n fa un ús diari, ja sigui per a petites tasques d’higiene com per a banys relaxats. La importància del bany s’accentua en un habitatge on conviu una família i són diverses persones les que necessiten fer-ne ús.

Per aquesta raó la creació d’una nova cambra de bany a casa teva només apunta a oferir avantatges. Com a empresa en reformes integrals especialitzada aquest és un tipus de feina que acostumem a fer. Ja sigui una nova creació o redistribució d’espais. En aquest sentit, destaquen les cuines i les cambres de bany, els protagonistes d’aquest post.

On col·locar un nou bany

La nostra experiència ens ha portat a reformar tota mena d’immobles, des de cases fins a xalets, passant per locals comercials i pisos. És en aquests últims en què aturarem l’atenció. Són els més comuns i en què es necessita més habilitat per crear una nova cambra de bany des de zero.

Es tracta de crear un bon pla sobre la base de les necessitats que presenti el client. Per norma general sempre serà més senzill crear un nou bany a llocs on es pugui accedir amb facilitat a les instal·lacions. Amb això ens referim a les canonades i baixants, ja que en un edifici seran les instal·lacions de sèrie les que marquin la disponibilitat.

Per això sempre es pensa en llocs on originalment hi hagués un safareig, una galeria o fins i tot la cuina. En aquest darrer cas, parlaríem d’una redistribució d’estances. Una modificació que se sol fer quan la cuina passa d’un espai independent a ser oberta. D’altra banda, hi ha l’opció d’adaptar un espai original per convertir-lo en una cambra de bany.

Aquestes modificacions i millores les hem fet en una de les nostres reformes integrals que hem finalitzat recentment. Perquè es puguin apreciar molt millor tots els canvis que hem comentat, compartim el vídeo següent. Així era i així ha quedat el pis que hem reformat al carrer Comandante Benítez de Barcelona.

Avantatges de tenir dos o més banys

Aquest és un apartat que s’explica pràcticament per si mateix. Com hem apuntat si en un pis viu una família de mínim tres membres una sola cambra de bany es pot quedar curt. Per a una família d’entre tres i cinc membres és més que recomanable disposar de dues cambres de bany a casa.

Cal esmentar que no sempre cal crear una nova cambra de bany 100% completa. Moltes vegades la creació d’aquest nou espai d’higiene respon a un lavabo. Tot això parlat juntament amb els propietaris de l’habitatge i traçant les línies clau per aconseguir el millor resultat.

A la nostra empresa de reformes comptem amb un ampli catàleg tant per a nous banys com per a nous lavabos. A més, en ser una oferta molt variada podem adaptar-nos a tot tipus de situacions. Amb això ens referim a la mida de les noves peces sanitàries o a l’estil decoratiu que millor encaixi amb la personalitat dels interessats.

Disseny per a un nou bany

Establida la seva ubicació i components queda definir com serà el disseny interior a la nostra nova cambra de bany (o lavabo). El més habitual és que segueixi la línia decorativa de la resta de l’habitatge i l’interiorisme contemporani és el que s’adapta millor a les necessitats actuals. Utilitzant aquest disseny interior, l’objectiu és generar espais lluminosos i visualment amplies.

reforma baño

La cambra de bany la utilitzem cada dia i sempre ens ha d’oferir les millors prestacions. Per aquest motiu els dissenys amb predominància de tonalitats neutres seran més afavoridors. De fet serà senzill trobar aquests acabats que més encaixin amb nosaltres.

A les cambres de bany les rajoles beige o blanques són molt agraïdes. També el tipus de rajola jugarà un paper determinant. Per exemple, si volem una imatge més moderna podem optar per rajoles tipus metre. De la mateixa manera haurem de parar esment a elements com el nou terra o els mobles de bany, ja que l’emmagatzematge és important.

Nou bany a casa

Ara ens toca dir que a Grupo Inventia tenim tot el necessari perquè la creació d’una nova cambra de bany a casa teva sigui un èxit. Oferim un tracte personalitzat amb l’assessorament de professionals en interiorisme i reformes integrals. Pots sol·licitar el teu projecte més pressupost trucant al 93 209 97 17, t’ho lliurarem sense cap compromís.