close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Decoració hand made amb ciment

8 gener, 2018 · Blog

Ens agradaria dedicar aquesta publicació a aquesta part de la decoració en la qual utilitzem objectes petits per donar vida i color a alguns racons del nostre llar com poden ser les baldes, les taules de nit o, en definitiva, qualsevol espai en què ens vingui de gust col·locar aquest petit detall que marca la diferència i mostra el nostre estil.

Per aconseguir aquest tipus de decoració hi ha diversos establiments en els quals podem aconseguir tot tipus d’objectes, però que millor que fer-ho amb les nostres pròpies mans. A més de aconseguir elements decoratius únics, tindràs la satisfacció de fer-los fet amb la teva habilitat.

Porta espelmes

Un objecte fantàstic per decorar petits espais o que donen presència a les taules o estanteries, són els porta espelmes. Fer-los és molt senzill i, si es fa en companyia, molt divertit. Per això, només necessitem un mica de ciment cola (un material resistent), aigua i alguna cosa que serveixi com a motlle i que pot ser de qualsevol forma: quadrat, alt, baix, etc., en definitiva, com tu vols que sigui .

En un recipient es barrejarà el ciment coloa amb l’aigua i es remougui fins aconseguir una pasta uniforme i que es pugui treballar amb ella. Una vegada es té, es col·locarà la quantitat justa en el molde escollit i es prepararà un espai per col·locar la vela una vegada que estigui sec. Normalment, és recomanable esperar unes 24 hores per assegurar-nos que estigui completament sec.

Mini testos

Amb el mateix material i amb el mateix mètode que hem realitzat els porta espelmes, també podem crear mini testos en els quals col·locar una petita planta. Es tracta d’una opció molt acertada per donar color a l’espai a decorar, ja que el contrast entre el gris del ciment i el verd de qualsevol planta genera un aspecte molt bonic.

Obiamente, una vegada fabricades, les peces de ciment es poden pintar i decorar al gust de cada un, pel que les possibilitats de decoració són infinites.

Grup Inventia decoració

A Grupo Inventia comptem amb un departament d’experts en decoració i interiorisme, per la qual cosa si necessites ajuda professional per aconseguir que el teu llar esgoti com vulguis, no dubtis en contactar amb nosaltres.