close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Decorar amb fotos

9 juliol, 2018 · Blog

Cada dia, el sector de l’interiorisme ens ofereix una nova manera de decorar la nostra llar. Com es pot apreciar, hi ha un mercat molt ampli en aquest sector, per la qual cosa és molt fàcil aconseguir aquests objectes determinats que ajudin a exposar l’estil decoratiu que ens agrada.

Parlant de coses personals, en aquest post anem a parlar sobre el decorar amb fotos, una elecció econòmica, que s’adapta a qualsevol espai i que, sobretot, és única.

On col·locar-les

A l’hora de decorar amb fotos buscarem col·locar-les en espais que no estiguin habitats, que no les facin protagonistes, però si que tinguin el pes necessari com perquè ens acompanyin dins la nostra decoració. Per tant, oblidem els mobles de rebedor i taules de menjador recarregades i plenes de marcs de fotos.

En espais comuns apostem per coses subtils, però que generin companyia. Per exemple, les parets del passadís són genials per col·locar unes quantes fotos de mida mitjana. Al saló, el capçal de sofà pot ser el lloc perfecte per agrupar les millors instantànies de l’any o de l’últim viatge que hem realitzat. En aquest sentit, apostem per escollir bé les fotos, encara que tenim la certesa que aquestes podran anar canviant sense necessitat d’un gran desemborsament.

Un altre espai apte per a col·locar fotos són les columnes. No ens referim a aquestes d’estil romànic que decoren per si soles, sinó a aquelles que sobresurten de la paret o que tenen més funcionalitat pràctica que decorativa. Aquí, una fila vertical de fotos quedarà genial.

Fotos al dormitori

Sense cap dubte el dormitori és l’estança més personal dins de casa nostra, per la qual cosa decorar-lo amb les nostres millors instantànies és d’allò més habitual. Aquí també oblidarem aquests quarts adolescents plens de fotos i apostarem per una senzillesa capaç de transportar-nos als nostres millors records.

En aquest cas la part alta del capçal és un bon lloc per decorar amb fotos. Aquí optarem per alguna cosa senzilla, com una corda i unes petites pinces per amarrar les fotos escollides.

Decorar amb fotos

El departament d’interiorisme de Grupo Inventia té infinitat de propostes per a la decoració de la teva llar. Si necessites ajuda professional per a això, no dubtis en contactar amb nosaltres.