close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Decorar amb plantes: on col·locar-les?

10 desembre, 2015 · Blog

Les plantes són un element que agrada a tothom però que sempre han estat lligades a estar ubicades a les zones exteriors de la casa, ja sigui al balcó, les finestres o la terrassa. Des de Grupo Inventia interiorisme volem acabar amb aquest mite i proposar-vos diverses idees per decorar amb plantes les zones interiors de la llar.

Amb això no ens referim a gran plantes, sinó a flora més petita que serà un complement ideal sigui quin sigui l’estil o disseny interior que tinguem a casa.

Els cactus

Els cactus són una de les últimes tendències en plantes decoratives, ja que necessiten una cura mínima, són molt duraders i altament decoratius. Si acudim a botigues especialitzades podrem trobar una àmplia varietat de cactus i tindrem la certesa que duraran molt de temps.

Alguns dels llocs indicats per a col·locar els cactus són la taula de la televisió, qualsevol racó d’una prestatgeria, les lleixes i fins i tot a la cambra de bany. Com hem esmentat, els cactus no necessiten una cura especial i no cal que es reguin tots els dies. Per tant, no tindrem cap tipus de brutícia a la zona en la qual els col·loquem ia més guanyarem un toc de color molt atractiu.

Plantes d’interior

En qualsevol lloc sempre hi ha un buit buit que ens agradaria omplir amb alguna cosa però mai sabem amb què. Estem parlant d’espais sobrants al rebedor, al costat d’una finestra, sobre l’escriptori, etc. Doncs són aquestes superfícies les indicades per posar una planta d’interior una mica més gran que els cactus comentats en el paràgraf anterior.

Les plantes d’interior si que necessiten ser regades, però no tan sovint com les d’exterior. Això vol dir que les zones en què les col·loquem poden mantenir netes sense cap problema i sense la preocupació que apareguin insectes.

Decorar la llar

A Grup Inevntia disposem d’un departament especialitzat en decoració i disseny d’interiors que t’assessorarà personalment en tot allò que necessitis. Per informar-te, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.