close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Diferents distribucions per la teva reforma de cuina

20 març, 2015 · Blog · Etiquetes:

A Grupo Inventia disposem d’un equip especialitzat que t’assessorarà i et oferirà les millors solucions per la teva reforma de cuina. A més de reformes integrals, també realitzem rehabilitacions parcials, i degut al pas del temps, la cuina és una de les estances més sol·licitades per reformar.

És per això, que des de Grupo Inventia cuines volem parlar dels diferents tipus de distribució que hi ha per a una cuina. D’aquesta manera, podràs tenir les idees més clares a l’hora de sol·licitar una reforma de cuina.

Perquè puguis veure la varietat en el treball de Grupo Inventia, compartim un vídeo amb diverses cuines que hem rehabilitat en aquest 2015.

Cuina lineal

Com el seu nom indica de tracta d’una disposició dels elements de cuina de forma lineal, és a dir, tot a un costat de la paret. Aquesta distribució es pot utilitzar tant en cuines d’estança independent com en cuines obertes, assegurant una organització perfecta per a tots els elements de la cuina.

Normalment, en la distribució lineal es col·loquen els electrodomèstics en un extrem i encastats. A partir d’aquí es col·loca el taulell, en la qual podràs instal·lar la pica i la placa de cocció. A més, ofereix una bona disposició per col·locar armaris i calaixos per a l’emmagatzematge, ja que podem utilitzar tant la part inferior com la superior del taulell de cuina.

Cuina en U

Una altra de les opcions a l’hora de distribuir la nostra reforma de cuina és fer-ho en forma d’U Aquesta disposició és molt recomanable per a les cuines obertes, ja que les zones de la cuina i el saló, o menjador, estaran integrades en el mateix espai , però ben definides visualment.

En aquest cas, al costat de la cuina que està enganxat a la paret col·locaríem els electrodomèstics, també encastats, ia partir d’aquí tres trams de taulell. El lloc per col·locar la pica i la placa de cocció dependrà de com estiguin distribuïdes les instal·lacions, encara que sempre es poden modificar.

Cuina a dos fronts

En aquest cas es tracta d’una distribució apta per a cuines en estança pròpia o obertes. En ella, distribuirem els elements de cuina en cada costat de l’estada, podent optar per dos taulells o un taulell i un moble de cuina.

Grupo Inventia cuines

Grupo Inventia t’ofereix una gran varietat de recursos en la teva reforma de cuina. Després de prendre les mesures i escoltar les teves necessitats, elaborarem un projecte a mida per a tu. Pots sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís.