close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Diferents tipus de reformes integrals

24 gener, 2020 · Blog

sofá y mesas salón

Cada treball de reforma integral ens exigeix un plantejament diferent, ja que cada client que ve a Grupo Inventia ho fa amb unes necessitats i gustos diferents. És per això que comptar amb un equip de treball multidisciplinar facilita les coses i pot aportar el màxim independentment de l’estil de reforma integral que se sol·liciti.

Al seu torn, existeixen diferents tipus de reformes integrals, ja que no sempre se sol·licita una renovació total de l’habitatge en qüestió. És per això que anem a comentar els diferents treballs que ens encarreguem de fer a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia. L’experiència adquirida amb el pas dels anys ens ha situat en una posició en la qual podem oferir les millors opcions en cada situació.

Reformes integrals

Ens referim a aquells treballs en els quals els propietaris de l’habitatge sol·liciten una rehabilitació total de la mateixa. En una reforma integral no es pot oblidar cap aspecte i s’ha de tractar amb la mateixa importància a tant a una estança clau com la cuina com a les rajoles o la pintura que es vulgui utilitzar.

reformas interiores

Per dur a terme una reforma integral amb èxit és necessari comptar amb un equip complet i expert en tots els àmbits. D’aquesta manera, en Grupo Inventia treballem amb els millors Fabricants de cuina, banys, terres, pintures, electricitat, etc. Tots i cada un dels elements es presenten en un ampli catàleg de materials amb diverses opcions per escollir.

Reformes parcials

Una altra possibilitat és la de rebre una sol·licitud de reforma parcial. Propietaris d’immobles que no necessiten d’un canvi complet i que només necessiten renovar estances específiques. Normalment el més sol·licitat són reformes de cuina i de bany, ja que són els espais de la llar que més noten el pas el temps a causa del seu ús diari.

A aquestes se’ls dóna la mateixa importància que a les anteriors. La metodologia a seguir és la mateixa, potser a petita escala, però en una reforma parcial es realitzen les mateixes reunions prèvies amb els clients i s’elabora un projecte amb les mateixes característiques als que es realitzen en el cas de reformes integrals.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia és una opció segura i professional per a la reforma integral o parcial de la teva llar. A més, et lliurem el projecte i el pressupost sense cap compromís. Per sol·licitar-lo o consultar qualsevol informació pots omplir aquest formulari o trucar-nos directament a l’93 209 97 17.