close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Disseny interior neutre al dormitori

20 setembre, 2021 · Blog

El departament d’interiorisme de Grupo Inventia s’enfronta a tota mena de reptes en cada projecte de reforma integral d’habitatge. Cadascun dels nostres projectes comporta l’elaboració d’un projecte de disseny interior. Ja sigui tant per a tots els espais que componen l’habitatge com per un de sol en concret.

D’aquesta manera els dormitoris són un d’aquests espais que es renoven en un projecte de reforma integral. La versatilitat dels nostres professionals ens permet adaptar-nos a tots els estils decoratius. D’aquesta manera és molt senzill oferir les millors opcions a les necessitats de cada client que contacta amb nosaltres.

El nostre catàleg de productes és molt ampli, variat i té en compte tots els pressupostos. L’objectiu de les nostres reformes integrals a Barcelona és oferir les millors qualitats i garantir un bon acabat. A nivell general per al dormitori s’escull un disseny interior d’acord amb la imatge global i que generi sensacions molt concretes.

reforma integral
Dormitori neutre amb espai de treball | Grupo Inventia

Espai per al descans

El dormitori s’entén com un espai propi i que ha d’oferir les millors prestacions per a un correcte descans. A més es tracta d’un lloc molt personal en el qual és necessari imprimir una imatge d’acord amb els nostres gustos i estil. Per a això s’ha de treballar en base a un disseny interior que ens permeti fer-ho amb la major facilitat.

Dins d’una reforma integral s’han d’escollir tots els elements dels nous dormitoris acord amb aquestes premisses. El nostre departament d’interiorisme t’assessorarà personalment en els moments de triar el color de les parets o el nou paviment. També altres qüestions com la il·luminació, les finestres i les portes.

Dormitori en tons neutres

Tal com hem esmentat el dormitori és un dels espais que millor reflecteix els nostres gustos. En la nostra trajectòria com a empresa de reformes integrals hem treballat amb una gran varietat de disseny interiors. No obstant això el dormitori d’estil contemporani és un dels més escollits per tots els beneficis que ofereix.

reforma integral
Dormitori amb capçal personalitzat | Grupo Inventia

Per a aquest tipus de disseny interior les tonalitats neutres són les grans protagonistes a l’hora de pintar les parets. Aquests colors generen una imatge càlida i acollidora, característiques excel·lents per a un espai com els dormitoris. A més d’això permeten que la llum s’expandeixi per tota l’habitació i accepten una gran varietat d’estils decoratius.

Si bé el color blanc és una aposta segura hi ha altres tons de color que encaixen amb aquesta idea per al disseny interior neutre al dormitori. Tonalitats suaus de beige o gris funcionaran perfectament en aquesta classe de dormitori. Es tracta de colors molt agradables i que generen la sensació de calma que es pretén aplicar al dormitori.

Nou terra de dormitori

En un treball de reforma integral és d’allò més habitual que es procedeixi a un canvi de terra complet. Normalment els nous sòls dels dormitoris coincideixen amb els d’altres espais com la sala d’estar o al passadís. D’aquesta manera es genera una homogeneïtat molt necessària en la imatge global de tot l’habitatge.

Per a aquest tipus de dormitori una excel·lent opció és el terra de parquet. El seu acabat en fusta contribueix a potències aquest clima acollidor que desembocarà en un dormitori ideal per al descans. Altres la imatge de fusta genera major calidesa en l’ambient, un altre avantatge per als dormitoris.

De la mateixa manera el mercat ofereix una àmplia varietat d’opcions en terres de parquet. A més del natural també se suma el parquet laminat. Un paviment resistent, durador i amb una imatge molt realista de la fusta. Altres punts a favor seu són un cost menor que el natural i la possibilitat d’escollir entre diferents colors i dibuixos de fusta en els seus acabats.

reforma integral
Dormitori moblat amb llum natural | Grupo Inventia

Mobiliari imprescindible

A l’empresa Grupo Inventia també oferim un servei de mobiliari personalitzat. Treballem amb els millors distribuïdors de mobles per a casa i és la millor opció si vols començar a gaudir de la seva nova llar des del primer dia. En aquesta parcel·la nostres interioristes a Barcelona també et assessoren en el moment de l’elecció.

Els nous mobles de dormitori han de ser acords a el disseny interior que has escollit, aquest que reflecteix millor la teva personalitat. D’acord amb la imatge i característiques d’un dormitori de disseny neutre dels mobles amb acabat en fusta són una opció excel·lent. Tot i així i com hem esmentat és un interiorisme que admet molts tipus de decoració. Mobles lineals, amb acabat metàl·lic, elements de vidre, etc.

Independentment de l’estil del mobiliari que s’esculli si que hi ha una sèrie de peces que no poden faltar en un dormitori. Òbviament el llit serà l’eix principal de la distribució. Per a ella una bona opció és un canapè, ja que s’aconsegueix més capacitat d’emmagatzematge al dormitori.

Disseny interior per a un dormitori

En aquest text hem volgut apropar diverses idees i consells a totes les persones interessades en renovar el seu habitatge i més concretament els dormitoris. Per demanar qualsevol tipus d’informació contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. A Grupo Inventia et lliurem el teu projecte i pressupost de manera gratuïta i sense compromís.