close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Distribució lineal: ideal per a cuines obertes al saló

24 febrer, 2015 · Blog

A Grupo Inventia cuines treballem amb l’objectiu de poder-te mostrar les millors idees i solucions per la teva reforma de cuina. Treballant al costat de proveïdors de confiança, estudiem tots els moviments del mercat, tant estèticament com econòmicament, per poder rehabilitar la teva cuina al teu gust i pressupost.

Cada vegada més, s’acosten molts clients al nostre despatx sol·licitant una reforma de cuina. En moltes ocasions la cuina és oberta al saló o menjador i en altres són els propietaris de l’immoble els que volen que quedi així per mitjà de l’enderroc de parets. Llavors, quina és la millor distribució per a una cuina oberta al saló? La pregunta la contestarà l’espai de què disposis, però no hi ha dubte que una distribució lineal és el més recomanable.

Més espai visual

Els propietaris que opten per una distribució lineal per a la seva reforma de cuina és perquè volen ampliar l’espai visual sense cap element separador com una barra d’esmorzar tipus cuina americana. Aquest és un element de tendència ascendent en les reformes de cuina, però si volem aconseguir més espai visual seria contradictori utilitzar-lo.

Organització perfecta

Si hi ha alguna cosa que t’ofereix la distribució lineal en la teva reforma de cuina, és una organització perfecta per a tots els elements que la complementen. A Grupo Inventia hem utilitzat el següent esquema en algunes de les nostres últimes reformes de cuina.

En un dels extrems es disposa un moble de cuina en què es encastrarán els electrodomèstics. Amb això, a més de tenir-los tots en la mateixa zona, aconseguiràs estalviar més espai a la resta de la superfície de la cuina. Seguidament es col·loca la fogons, la qual arribarà fins al final de l’estada. Sobre ella s’instal·len la pica i la placa de cocció.

Quant a la capacitat d’emmagatzematge, disposaràs de tota la part baixa del taulell de cuina per a col·locar diversos calaixos i armaris. A més, si disposes d’espai, podràs col·locar més mòduls d’emmagatzematge en la part superior.

Grupo Inventia cuines

Amb Grupo Inventia cuines disposaràs d’un equip d’experts que t’assessoraran en totes les etapes de la teva reforma de cuina. Treballar amb nosaltres és una aposta segura, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.