close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Dormitori a dos colors

29 març, 2018 · Blog

El dormitori és l’estança més personal de qualsevol llar. Aquest està confeccionat per esdevenir un espai de descans en contraposició al tràfec diari, de manera que l’ambient que tinguem imprès en el serà clau per aconseguir un ambient relaxat i acollidor.

Normalment es recomanen tonalitats neutres com el beige o el blanc, ja que pintar les parets d’aquests colors és una aposta segura i estan molt units a la sensació de calma. Però en aquest post de Grupo Inventia comentarem com podem pintar el nostre dormitori utilitzant dos colors i no perdre el clima assossegat que ha d’haver-hi.

El capçal

Una opció habitual és pintar la paret del capçal amb un color diferent del que s’ha pintat la resta de parets. Amb això aconseguirem generar un focus d’atenció en l’estança i al seu torn tindrem més sensació d’amplitud.

Per a això, res millor que utilitzar tons neutres que es distingeixin de la resta parets, realitzant combinacions entre blanc i gris, blanc i beige o similars mentre siguin tons suaus. Com veieu, si aquest color es combina amb el blanc és tot un encert.

Blanc i gris

Que el blanc aquest present en un dormitori és una cosa habitual, ja que és el color indicat per a la finalitat que busca aquesta estada. Però això no allunya la possibilitat de combinar-ho amb un altre color. En aquest cas ens decantem per pintar dues parets de blanc i dues parets de gris, en un to suau o mitjà.

Aquesta combinació aportarà una subtil definició de l’espai i una major sensació de calidesa. Al seu torn, unirà l’ambient calmat que busquem per poder descansar correctament i aquella mica de personalitat que tots volem aportar al nostre dormitori.

Disseny dormitori Grupo Inventia

El departament d’interiorisme de Grupo Inventia t’assessorarà personalment perquè totes les estances de la teva llar llueixin tal hi com desitges. Contacta amb nosaltres i t’informarem de tots els nostres serveis sense cap compromís.