close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Elements clau en el disseny interior d’un dormitori contemporani

26 octubre, 2020 · Blog · Etiquetes:

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia no només realitzem enderrocs i instal·lem equipaments complets en cuines i banys. A més d’això comptem amb un departament especialitzat en disseny interior per a habitatges. Es tracte d’un pis o d’una casa l’equip de disseny interior a Barcelona de Grupo Inventia està llest per aconseguir que cada propietari tingui allò que necessita.

De fet el treball de les dissenyadores d’interiors comença molt abans que qualsevol obra. Elles són les encarregades d’elaborar els plànols i renders 3D per a cada projecte de reforma integral a Barcelona. Sempre en base a les pautes marcades pels propietaris de l’immoble. Assessorem de forma personalitzada i a mida per trobar la millor solució a cada requisit.

dormitorio contemporáneo

Totes les estances es treballen, inclosos els dormitoris, dels quals anem a apuntar alguns detalls per al seu interiorisme. En aquest cas parlarem d’un dels estils més sol·licitats el disseny interior d’un dormitori contemporani. Els avantatges d’utilitzar aquest estil decoratiu són moltes i anem a veure-les aquí.

Espais amplis i lluminosos

El principal avantatge d’utilitzar un disseny interior d’estil contemporani en els dormitoris és el global de l’estança. Ens trobem amb un tipus d’interiorisme en què els tons neutres són els protagonistes. Aquests s’expressen sobretot en la pintura de les parets o el color dels nous sòcols i portes.

A l’utilitzar tonalitats com el blanc, el beige o tons suaus de gris vam aconseguir que l’estança sigui molt més lluminosa i generi una major sensació d’amplitud visual. Amb el disseny interior contemporani aprofitem al màxim tant la llum natural procedent de l’exterior com la llum artificial instal·lada.

dormitorio decorar

Tot això es tradueix en un disseny interior molt beneficiós en el nostre dormitori. Aquesta estança l’entenem com el lloc de descans, ja sigui per dormir o relaxar-nos amb les nostres aficions. El disseny interior contemporani no fa més que oferir espais càlids i molt acollidors. En definitiva el nostre dormitori tindrà l’ambient ideal per al descans.

Decoració adaptable

Tenim clar que el món de el disseny interior no es basa únicament en l’embolcall de l’estança, en aquest cas el dormitori. La decoració dels espais de la nostra casa és una cosa molt important per a nosaltres. D’aquesta manera podem expressar el nostre estil i els nostres gustos, podent gaudir-los en privat i compartint-lo amb les visites.

Aquí tenim un altre avantatge de el disseny interior contemporani. A l’utilitzar colors neutres pot adaptar qualsevol tipus de decoració. Si preferim aconseguir una imatge més rústica podrem utilitzar mobles de fusta per a completar el nostre dormitori de tons beige. Si d’altra banda preferim una mica més modern utilitzant color blanc i gris podrem moblar i decorar el nostre dormitori amb elements d’acabat en metall.

dormitorio

Per a l’elecció de el nou paviment que completi el disseny interior contemporani també ho tindrem fàcil. Com hem esmentat es tracta d’una imatge molt adaptable i només ens quedarà decidir si preferim la calidesa d’un terra de parquet o la personalitat dels terres ceràmics i hidràulic.

Empresa de disseny interior a Barcelona

Ja sigui una reforma integral o una de parcial, cada treball de Grupo Inventia anirà acompanyat d’un projecte de disseny interior. Com hem esmentat personalitzat i a gust dels propietaris.

La nostra àmplia oferta en colors i acabats ens permet adaptar-nos a qualsevol estil i pressupost. Garantint sempre els millors acabats amb materials de qualitat. Per sol·licitar informació pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari que trobaràs a la web.