close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Elements clau per a una cuina oberta

16 febrer, 2022 · Blog · Etiquetes:

Com a empresa de reformes integrals especialitzada ens hem proposat oferir les millors opcions per a cada espai de la llar a tots els nostres clients. És a dir, a Grupo Inventia ens allunyem del concepte de reformes establertes i donem a cada propietari el que necessita a casa seva. Tot això passant per diferents aspectes, des de l’interiorisme fins a les instal·lacions d’equipament i mobiliari.

Un dels espais més sol·licitats per dur a terme una reforma parcial és la cuina. La nostra experiència i catàleg de treballs finalitzats ens situa a les parades davanteres del sector. Les reformes de cuines que oferim són 100% personalitzades i responen a les necessitats dels interessats.

reforma integral

Dins totes les demandes que es poden fer en aquest aspecte una de les més usuals és la de generar una cuina oberta. Els conceptes d’amplitud visual a la llar i tenir connectats els diferents espais són idees que criden l’atenció. Es podria dir que 8 de cada 10 cuines que reformem són obertes.

Avantatges de cuina oberta

El concepte de cuina independent i tancada ja no és una cosa indiscutible. Anys enrere era massa estrany que una cuina fos oberta a la sala d’estar, al menjador oa un altre espai. La idea que els fums i les olors generades a la cuina s’estengués a la resta de la casa era inconcebible. Tot i això el mercat ha evolucionat fins a oferir un equipament altament eficaç en contra d’això.

Superat aquesta por una cuina oberta és una gran idea per a qualsevol cuina. Tant a pisos petits com a cases grans aquesta idea pot ser molt beneficiosa per a la imatge interior i el disseny. D’entrada amb una cuina de concepte obert s’aconsegueix generar més espai visual, un detall ideal a molts dels pisos que reformem.

Perquè tot quedi perfectament els nostres equips d’interiorisme i obra treballen junts per concloure amb les necessitats dels propietaris. D’aquesta manera, una cuina oberta quedarà ben integrada a la resta de la vivenda. Es tracta que ella mateixa generi el seu espai sense la necessitat d’estar dividida per una paret.

reforma de cocina

Mobles indicats

Seguint la lògica anterior, l’acabat dels mobles ha d’estar d’acord amb la resta de la imatge de l’habitatge. Actualment l’interiorisme contemporani amb tonalitats neutres és el més escollit. Per això un acabat d’armari en colors com el blanc o tons fusta pot encaixar molt bé.

Més enllà de la imatge, que ens encarreguem que quedi impecable i homogènia, ens centrem en la funcionalitat. La capacitat d’emmagatzematge en una cuina oberta és molt important i cal aprofitar tot l’espai. Per aquesta raó és clau col·locar armaris tant a les parts inferiors com a superiors del taulell.

D’aquesta manera es poden emmagatzemar i organitzar tota mena d’elements, estris i petits electrodomèstics. En estar davant d’una cuina oberta és important, ja que no cal restar espai visual amb objectes que poden estar guardats i disponibles per quan es necessitin. Una pràctica molt recomanable tant per a cuines obertes tant si disposen d’illa de cuina o no.

Imatge moderna

reforma integral barcelona

Si ens centrem en l’aspecte del disseny interior, una cuina oberta aporta una imatge moderna al global de l’habitatge. La nostra oferta en disseny de cuina és molt àmplia i variada per poder adaptar-nos a tots els estils decoratius. En línies generals, les cuines amb acabats neutres són les més escollides, ja que ofereixen la imatge perfecta per a una llar actual.

Entre les opcions més demanades tenim la combinació entre blanc i acabats en fusta per als mobles de cuina. Per als taulells els acabats en gris, beige, blanc o negre solen ser els guanyadors. Tot i així disposem de diferents taulells, tant en colors com en materials.

Pressupost de reforma de cuina

Dins de totes les possibilitats que implica una reforma de cuina el concepte obert és una de les tendències al sector. Com hem vist aquesta idea ofereix molts avantatges tant a nivell visual com a nivell pràctic. Si un habitatge disposa de lespai necessari, una cuina oberta sempre serà una de les possibilitats proposades en el projecte.

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals del sector perquè la teva reforma de cuina, de bany o integral sigui perfecta. Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma. Un cop el tinguem llest t’ho lliurarem sense cap mena de compromís.