close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els 4 avantatges de les finestres d’alumini

13 març, 2023 · Blog

Fa uns quants anys canviar les finestres originals d’una llar per finestres d’alumini era modern. A hores d’ara és impossible no pensar-hi quan es realitza una nova construcció o una reforma integral. Les finestres d’alumini han passat a ser una peça bàsica per aconseguir benestar a la llar.

Visualment les finestres d’alumini aporten modernitat i són una opció popular entre els propietaris. S’adapten molt bé al disseny contemporani i es poden integrar en molts estils decoratius. A més, al mercat podem trobar varietat de professionals i el canvi o la instal·lació serà un procés senzill.

ventana aluminio

Les finestres de fusteria d’alumini també destaquen per la durabilitat i el manteniment senzill. Aquest tipus de finestres solen venir acompanyades de vidres dobles i persianes aïllants. Les finestres d’alumini són perfectes per aconseguir un aïllament perfecte tant tèrmic com acústic.

Materials resistents

Les finestres d’alumini estan fetes duna combinació d’alumini i altres materials. Entre les opcions tenim vinil, termoplàstic o materials compostos. L’objectiu de combinar aquests materials és aconseguir uns marcs de finestra lleugers i resistents. Gràcies a aquestes característiques, la col·locació de les finestres és lleugera i s’assegura un transport senzill.

Per als acabats de les finestres d’alumini s’aplica generalment una capa de pols o un acabat anoditzat. Es fa així ja que són substàncies que ajuden a protegir els marcs de les finestres de la corrosió i la decoloració. Aquest és un altre dels grans avantatges de la fusteria d’alumini: resistència i durabilitat.

Disseny i acabats

ventanas aluminio dormitorio

Les finestres modernes d’alumini les tenim disponibles en una àmplia gamma de mides i estils perquè puguin adaptar-se a qualsevol tipus d’interiorisme. A més de disposar de mides estàndard també es poden fabricar a mida. Podrem fer servir finestres d’alumini a qualsevol forat per a una finestra.

De la mateixa manera, també podem trobar-les en diferents colors i acabats. Les més habituals són les finestres dalumini blanc. Com que és un color neutre encaixa perfectament amb una imatge actual i contemporània. Per exemple, es pot combinar amb facilitat amb tons beix o grisos.

Finestres funcionals d’alumini

Si les finestres d’alumini són les més utilitzades és perquè són molt funcionals. Poden adaptar-se a tota mena de buits i poden tenir diverses maneres d’obertura. L´estil de les nostres finestres de fusteria d´alumini el marcaran les nostres preferències. Tot i així podem trobar des de finestres de guillotina simple o doble fins a finestres corredisses. Passant també per finestres abatibles.

Sumat a l’aspecte estètic, les finestres d’alumini es postulen com una gran opció per a l’eficiència energètica. Els marcs dalumini brinden un aïllament perfecte sonor i tèrmic. Bloquegen el soroll exterior i mantenen l’aire calent a l’hivern i l’aire fresc a l’estiu.

Aïllants i resistents

De la mateixa manera, els segells hermètics també ajuden a evitar corrents daire i mantenen baixos els costos denergia. Aquest és un dels inconvenients a les llars que encara mantenen els marcs de les finestres de metall o de fusta. Amb la finestres d’alumini ens assegurem més resistència.

ventanas y puerta aluminio

A l’hora de la practicitat, les finestres d’alumini requereixen un manteniment senzill. El seu acabat anoditzat o amb recobriment en pols és clau. Ells protegeixen la finestra de la corrosió, la decoloració i altres desperfectes ambientals. Per netejar-se, els marcs es poden netejar amb un drap humit i assecar-los amb facilitat.

Finestres d’alumini efectives

Les finestres modernes d’alumini són una opció atractiva i duradora per a qualsevol llar. Ofereixen aïllament acústic i tèrmic, eficiència energètica i baix manteniment. El mercat d’aquest tup de finestres és tan ampli que es poden adaptar a tot tipus de pressupostos.