close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els colors de pintura més funcionals per a la llar

6 març, 2023 · Blog

Per triar el nou color de pintura de casa nostra cal que tinguem diversos punts ben definits. Només així podrem gaudir d´aquesta experiència i aportar a casa nostra el nou estil que estem buscant. La qüestió és que hi ha tants colors de pintura per triar que en certs moments necessitarem una guia on veure els pros i els contres de cada opció.

Evidentment el color de pintura que escullis per a casa teva dependrà del teu estil personal i els teus gustos decoratius. Tot i així sempre és bona idea conèixer altres punts de vista o anar a una empresa especialitzada en treballs de pintura. Tenir diferents perspectives ens ajudarà a treure el màxim profit a cada espai de casa nostra.

color de pintura

Com hem esmentat hi ha molts colors per a cases entre els quals escollir. Dins d’ells n’hi ha diversos que funcionen molt bé en diferents estils decoratius. Es tracta de colors de pintura que potencien aspectes com ara la lluminositat i l’amplitud visual de tota la casa. A més a més, són molt agraïts a l’hora de decorar, ja que accepten una gran varietat d’estils i acabats.

Pintura neutra i funcional

El color blanc sempre estarà a les primeres parades de la llista d’opcions per pintar les parets d’una casa. La pintura blanca és molt versàtil que combina bé amb gairebé qualsevol estil de la llar. Una de les seves millors característiques és que crea més sensació de lluminositat i amplitud. D’aquesta manera podeu fer que els espais petits semblin més grans. Alhora, als espais més grans els aporta una sensació oberta i acollidora.

Com hem apuntat, la pintura blanca és una bona reflectora de la llum. Ens permet aprofitar al màxim les entrades de llum natural de casa nostra per generar un ambient molt acollidor. Alhora, permet que la llum, natural i artificial, flueixi amb llibertat a tots els racons de casa nostra.

colores de pintura

En aquest grup també hi trobem altres colors de pintura amb beneficis similars. Aquí ens apareix la pintura mat. És una opció clàssica i atemporal que es manté entre les opcions més escollides. És una excel·lent opció per a aquells propietaris que desitgen un color neutre que no domini la resta de la decoració de casa seva. Les pintures mat també són una excel·lent opció per crear un ambient relaxant. Són ideals per a espais com ara la sala d’estar o els dormitoris.

Colors frescos

Els colors per a cases que hem esmentat responien a un disseny contemporani i apte per a totes les llars. Els tons neutres aporten molts avantatges a totes les zones de casa nostra. Tot i així podem aplicar tocs d’altres colors per aportar més vitalitat a casa nostra.

Un excel·lent exemple és la pintura grisa. és una excel·lent opció per a aquells que prefereixen un estil modern. També és un excel·lent color neutre que es pot combinar fàcilment amb altres colors de pintura de casa nostra. De fet, funciona molt bé en habitacions pintades a dos colors. Genera un contrapunt de color de manera molt subtil.

La pintura de color blau és una altra gran opció per a alguns espais de casa nostra. Les cambres pintades de blau generen un ambient molt relaxat i agradable. Les característiques són perfectes per a dormitoris juvenils o per a zones de reunió familiar. Com els colors de pintura que hem esmentat, els tons suaus de blau també encaixen en diversos estils d’interiroisme.

pintura de color azul

Colors per a cases

Aquestes són només algunes de les opcions en colors per a cases. Totes encaixen perfectament en la idea d’una llar moderna i funcional. A partir d’aquí el pots combinar tant com vulguis fins aconseguir els colors de pintura que millor encaixin amb el teu estil. L’important en aquest aspecte és sentir-nos còmodes a cada espai de casa nostra.