close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els mobles de rebedor més funcionals

28 febrer, 2024 · Blog

El rebedor d’un pis és la primera impressió que les visites tindran de casa teva, per la qual cosa és important dissenyar-lo de manera funcional i acollidora. Encara que sigui un espai de pas, ha de brindar les millors comoditats i per aconseguir-ho hi ha mobles de rebedor claus. Ja sigui un rebedor gran o petit, el mercat us ofereix mobiliari per a tot tipus de necessitats.

Pot ser que per al teu rebedor hagis de triar entre un o altre dels mobles que exposarem a continuació. Des d’un armari rebedor, fins a un banc i passant pels miralls, us mostrarem mobiliari de rebedor funcional. Aquests són alguns mobles que no poden faltar al primer espai de casa teva.

muebles recibidor

Penjador i penjadors

Disposar d’un penjador de peu o moble amb ganxos és vital per a la correcta organització de rebedor. És un espai clau perquè puguis penjar les teves jaquetes, bufandes o altres peces de roba. És aconsellable que disposis de més ganxos dels que utilitzaràs. D’aquesta manera les visites també tindran espai per penjar-hi els abrics i les bosses.

Gràcies a un moble penjador aconseguiran una organització perfecta, clau per generar una bona impressió en entrar a casa. A més de la seva funció principal, pots optar per penjadors moderns per a rebedors amb prestatgeria. D’aquesta manera guanyaràs espai per a col·locar caixes o elements decoratius.

Zapatero i banc

El gest més realitzat en un rebedor és el de treure’t les sabates per posar-te les sabatilles. Per aquesta raó moble de rebedor clau és el sabater. Una peça de mobiliari funcional i que permet guardar i organitzar tot el teu calçat. A més, el mercat ens ofereix una gran varietat de sabaters per al rebedor que es pot adaptar a l’espai disponible.

zapatero recibidor

Un complement perfecte per al moble sabater és un banc de rebedor. Es tracta d’un mol molt útil i que aporta més comoditat. A més poden fer-lo servir tant els grans com els més petits, facilitant el treball del canvi de calçat. Si a casa teva el rebedor és petit sempre els pots combinar en un banc sabater.

Mirall de paret

Un element que garanteix la perfecció dun rebedor és el mirall. A més de ser el primer que veus en entrar a casa, també és l’última cosa que veus. D’aquesta manera podràs veure que et queda l’outfit que has triat abans de sortir casa. A més, el mirall rebedor també contribueix a generar més amplitud visual, és ideal en rebedors petits.

Entre altres mobles de rebedor que pots col·locar hi ha la tauleta o prestatgeria a mitja alçada. L’objectiu d’aquests mobles és disposar d’una superfície pràctica per col·locar elements que utilitzes al dia a dia. Entre ells les claus o la cartera, i també per col·locar elements importants que no t’has d’oblidar com, per exemple, cartes de correu.

espejo recibidor

Mobles de rebedor funcionals

Aquests són alguns dels mobles de rebedor bàsics que pots considerar pel teu pis. Tot i això, l’elecció dels mobles dependrà de l’espai disponible i de les vostres necessitats específiques. És important mantenir lequilibri entre funcionalitat i estil per crear un rebedor acollidor i pràctic.