close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Emmagatzematge efectiu en l’interiorisme del bany

3 maig, 2021 · Blog

Com a especialistes en reformes integrals i interiorisme a Grupo Inventia treballem per poder oferir les millors opcions als nostres clients. El nostre equip està format per experts contrastats en el sector i capaços de treballar en la millora de cada espai d’un habitatge. Un d’ells és la cambra de bany, una estança de vital importància i que ha d’oferir efectivitat en certs aspectes.

Un d’ells és un emmagatzematge efectiu a la cambra de bany. Disposar de capacitat d’emmagatzematge serà beneficiós per mantenir l’ordre i organització en l’estança. Abans de veure algunes opcions que ens ho permetran, compartim un vídeo en què expliquem com de senzill és fer una reforma de bany amb Grupo Inventia.

Mobles de bany

A Grupo Inventia treballem amb un ampli catàleg de mobles per al bany. D’aquesta manera podem adaptar-nos a qualsevol interiorisme i pressupost. Les nostres interioristes a Barcelona crearan un projecte a mida que combini disseny amb funcionalitat. En aquest sentit tenim molt en compte com aprofitar cada racó de la cambra de bany perquè tingui utilitat.

Un clàssic pel que fa a l’emmagatzematge de la cambra de bany és el moble de lavabo. Es tracta d’un espai excel·lent en el qual situar capacitat d’emmagatzematge. Ja sigui un armari o una calaixera, es tracta d’una peça imprescindible actualment. De fet pràcticament totes les reformes de bany que realitzem són amb moble de lavabo.

reformas baños

Interiorisme i practicitat

Un altre dels avantatges que oferim en Grup Inventia és el nostre servei d’interiorisme. Els nostres professionals combinaran a un emmagatzematge efectiu a la cambra de bany amb el millor disseny interior. Com hem esmentat nostre ventall d’opcions és ampli i comptem amb mobles amb tot tipus d’acabats.

Aquest moble principal pot combinar-se amb altres elements que contribueixin a un emmagatzematge a la cambra de bany. Una opció encertada és col·locar algunes prestatgeries amb capacitat tant per a elements de bany com per a objectes decoratius. D’aquesta manera també es tindran opcions per crear un interiorisme més personal i a l’gust dels clients.

Si parlem d’opcions en disseny i color, els acabats en fusta solen ser els més utilitzats. Les nostres reformes de bany es caracteritzen per unir modernitat en equipament i interiorisme. El més habitual és treballar amb tonalitats neutres com el blanc, el beige o el gris. Ja sigui en les rajoles o en la pintura de les parets, els mobles amb acabat en fusta són els més agraïts visualment.

Interiorisme i reforma de banys

mueble baño madera

A l’empresa de reformes Grupo Inventia ens encarreguem de treballs de renovació total o parcial, com podria ser la cambra de bany. Dins d’ella nostres professionals en interiorisme i reformes s’encarregaran de laborar el projecte que més s’ajusta a les teves necessitats. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17 o omplir el formulari que tenim disponible en aquesta mateixa web.