close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Escollir terra hidràulic a casa teva

18 juliol, 2023 · Blog

A l’hora de dur a terme algun tipus de renovació a la llar se sol tendir a pensar a pintar parets, canvis de portes o una nova decoració. Tot i això el disseny interior d’una llar implica molts elements a tenir en compte. Entre ells hi trobem el paviment de les diferents habitacions.

Com és ben sabut, hi ha paviments que s’adapten millor a determinades zones. Tot i així, n’hi ha un que pot valer per a diverses. Ens estem referint al terra hidràulic. Es tracta d’un estil que aporta molta vivesa a la zona on el col·loquem ia casa nostra en general. Fa uns anys els paviments de parquet van guanyar molt de terreny. Actualment els terres hidràulics a recuperat el seu estatus tant a cases com a pisos.

suelo hidraulico

Les formes i colors del paviment hidràulic el converteixen en una opció excel·lent. De fet, cada vegada hi ha més demanda de restauració de terres originals i, alhora, el mercat s’encarrega que arribi a totes les persones interessades. Per tot això comentarem diversos aspectes a tenir en compte per triar un terra hidràulic a casa teva.

Terra hidràulic antic

Quan parlar de paviment hidràulic cal tornar a una època en què aquest tipus de terra estava a l’ordre del dia. Actualment hi ha una gran demanda de reformes de cases i pisos antics. Tot i que hi ha certs detalls que sempre es vols mantenir. Un és el terra hidràulic, ja que tenir-lo original d’època suposa un afegit al disseny interior d’una llar.

Els terres hidràulics antics tenen un gran valor i aconsegueixen generar una imatge única. Ja sigui al saló, a la cuina o als banys, aquest tipus de paviments són màgics. A més, una bona restauració els deixa en perfectes condicions i preparats per suportar el pas dels dies. En aquest sentit, els paviments hidràulics solien col·locar-se en estades amb tràfec i que haguessin de ser fàcils de netejar.

Per aquest motiu els solem trobar a cuines i banys, zones d’ús diari on mantenir l’espai net és molt important. Òbviament, els terres d’estil hidràulic també són molt populars en salons. A més, són espais més grans per als quals aquest tipus de sòls queden molt més vistosos.

suelo hidraulico cocina

Terra hidràulic d’imitació

Com hem esmentat anteriorment, no tots els pisos tenen un terra hidràulic d’època. De tota manera, no és un impediment per poder aplicar-lo a la llar. El mercat coneix que aquest tipus de terres és una tendència a l’alça i s’ha encarregat d’oferir imitacions de sòl hidràulic.

Igual que els parquets laminats, es tracta d’uns materials resistents i duradors. Recreen perfectament la imatge dels terres hidràulics antics. Fins i tot són molt més versàtils, ja que es pot fabricar a mida, tant en mides com en disseny. D’aquesta manera, el terra hidràulic d’imitació és molt usat en reformes de cuina i de banys actualment.

Ofereix les mateixes prestacions i resisteix molt bé l’ús diari que se’n pot fer. A més, ja està preparat per aguantar taques i humitats, per la qual cosa és molt senzill de netejar. Una altra opció per lluir aquesta imatge és optar per un terra vinílic hidràulic. Són una opció econòmica i que protegeix el paviment, una opció perfecta per a la cuina.

Diseny hidràulic i disseny interior

suelo hidraulico imitacion

Com hem vist, el terra hidràulic ens aporta una imatge molt personal i que escapa dels convencionalismes. Sense cap dubte aquest tipus de paviments són una opció a tenir en compte tant en restauracions com en reformes completes.