close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

La funcionalitat d’una cuina americana

1 juliol, 2016 · Blog, Reformes integrals · Etiquetes:

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en reformes de cuina, ja que es tracta d’una estança molt propensa a la rehabilitació, ja sigui perquè es necessita una distribució més adequada per guanyar espai o perquè es volen canviar els electrodomèstics.

En aquest, una de les recomanacions és, que si es pot, a la horade renovar la cuina es pensi en una cuina americana. Això es deu al fet que, a més de ser un disseny molt actual i una tendència en el món de les reformes de cuina, la cuina tipus americana contribueix a una millor distribució de l’estança i aporta un aprofitament de l’espai perfecte per als quefers de la vida diària.

Barra de cuina

Una de les parts més característiques de la cuina americana és la seva barra de cuina o esmorzar. Les cuines distribuïdes d’aquesta manera estan obertes al saló, de manera que la barra de cuina es converteix en un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries amb més comoditat i sense necessitat d’haver de desplaçar tots els estris a taula central.

Al seu torn, la barra de la cuina americana esdevé una superfície extra de suport i de treball en la qual col·locar petits electrodomèstics si restar-li espai a la taulell o en què preparar, amb amplitud d’espai, els nostres plats.

Àmplia capacitat d’emmagatzematge

Al que a espai es refereix, el tram de taulell de cuina obert al saló es podrà aprofitar per col·locar armaris i calaixos per ampliar la capacitat d’emmagatzematge de la nostra cuina. En aquest cas els podrem col·locar al llarg de tota la part inferior i fins i tot, si és una obertura de finestra, en la superior.

La cuina dels teus somnis

Disposar d’una cuina al teu gust és molt senzill amb Grupo Inventia. Els nostres experts elaboraran el millor projecte perquè aquesta estada llueixi com vulguis i cobreixi totes les teves necessitats. Contacta amb nosaltres sense compromís i informa’t dels servei d’una empresa líder en el sector.