close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Fusta a la cuina

14 abril, 2016 · Blog

Des del departament d’interiors de Grupo Inventia volem parlar sobre una de les estances més importants en qualsevol llar, la cuina, i concretament sobre el disseny d’aquesta. A la nostra empresa de reformes integrals a Barcelona comptem amb departaments especialitzats en el disseny interior de cada estança, de manera que quan hem de fer una reforma de cuina presentem un projecte a mida del client i sempre busquem oferir les millors solucions a totes les seves necessitats.

Perquè una cuina ofereixi la millor usabilitat, aquesta ha d’estar perfectament equipada amb electrodomèstics de garantia, però cada vegada més, el disseny i materials que s’utilitzen en aquesta estada està molt més cuidat i se li presta més atenció.

Per això volem comentar com es pot introduir qualsevol tipus de mobiliari en el disseny d’una cuina. Ens centrarem en el mobiliari de fusta, sense necessitat que la cuina hagi de ser d’estil rústic o similar.

Encaixar els colors

Una de les opcions més clares per col·locar mobiliari de fusta és el moble de cuina. Gràcies a la gran oferta que hi ha en aquest mercat, disposarem de tonalitats diferents de fusta, des de la més clara fins a la més fosca, passant per fusta pintada del color que desitgem. En això s’ha de ser previsor i s’ha d’escollir una tonalitat d’acord amb el color general de la cuina, ja siguin parets pintades o enrajolades.

El to fusta és molt agraït en una cuina de tons neutres com el blanc i el beige. En general, aquests són els colors predominants en una cuina, ja que si la volem de colors vius com vermell o blau, segurament col·loquem un moble d’aquests colors i no haurem pensat en la fusta.

Pel que fa al tipus, en Grup Inventia cuines recomanem un moble que ens aporti el màxim de capacitat d’emmagatzematge, de manera que l’ideal és disposar de diversos calaixos i armaris tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Habilitar una àrea office

Una altra opció per introduir mobiliari de fusta a la cuina és crear una zona office. Cada vegada és més habitual que la cuina es converteixi en una estança de reunió, de manera que disposar d’una taula i unes cadires contribuirà a un disseny modern i pràctic.

D’aquesta manera podrem rebre a les visites o socialitzar amb la família en un entorn més amè i distès, a més de comptar amb els elements clau per oferir una bon esmorzar o berenar.

Cuina Grup Inventia

A Grupo Inventia transformem les teves idees en realitat i t’assessorarem tenint en compte totes teva necessitats. No dubtis en contactar amb nosaltres, et lliurarem el teu projecte d’interiorisme de forma gratuïta i sense compromís.