close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Idees clau per a una decoració boho

17 octubre, 2023 · Blog

El món del disseny interior i la decoració d’interiors està en moviment constant. Durant l’any sorgeixen diverses tendències per imprimir novetats molt interessants al sector. Gràcies a la globalització del mercat, el concepte interiorisme és a l’abast de totes les persones. Com en altres aspecte de la llar, hi ha moltes opcions i dependrà del nostre estil personal aplicar un o altre al nostre habitatge.

Una de les més acolorides i cada cop més sol·licitada és la decoració boho. Es caracteritza per ser un estil decoratiu que transmet molta vitalitat. A més de generar ambients molt agradables i acollidors. Al seu torn, dins també hi ha diferents estils, des del boho més tradicional fins a la decoració boho chic.

estilo boho salon

En línies generals la decoració boho, abreviatura de bohemi i hippie. El seu fort en el disseny interior és que combina elements ètnics, bohemis, vintage i naturals per crear aquests ambients relaxats i eclèctics que ja hem esmentat. Per veure com podem aplicar-ho a casa nostra compartim diverses idees clau per decorar en estil boho.

Colors terra i plantes naturals

Els colors que més predominen en la decoració boho són els tons terra. Entre ells podem escollir entre tonalitats marrons, verdes, ocres i daurades. Un cop establerta la base podem combinar-los amb altres colors vibrants com ara turquesa, rosa o taronja. D’aquesta manera aconseguim aplicar un toc extra d’energia i de vitalitat.

dormitorio decoracion boho

Tot allò relacionat amb la vegetació és un element molt important en la decoració boho. Per aconseguir un estil boho a l’interior és clau afegir plantes d’interior. Entre elles podem escollir entre plantes com suculentes, falgueres o cactus. Es tracta d’un element decoratiu natural que aportarà molta vida als espais de casa nostra. D’altra banda, els testos de ceràmica colorida o cistelles penjants també són molt utilitzades en aquest interiorisme.

Artesania i tèxtils

Relacionat amb l’últim punt, els elements fets a mà i artesania són elements essencials en la decoració boho. Entre els més habituals podem optar per elements decoratius com cistelles teixides, llums de paper, ceràmica pintada a mà o macramé. Gràcia s’hi aplicarem un toc autèntic a l’espai que vulguem decorar.

Un altre detall a l’estil boho és utilitzar tèxtils, un detall fonamental en aquest tipus de decoració d’interiors. Per això podem utilitzar coixins, catifes, mantes, cortines o tapissos. Pel que fa a la seva imatge, les millors opcions ens porten a patrons ètnics, florals i geomètrics. En general els tèxtils boho són suaus i sovint tenen un aspecte desgastat.

Mobiliari boho

Els mobles ideals per a la decoració boho solen ser una barreja d’estils. Podem trobar que encaixen perfectament des de peces vintage i retro fins a mobles de fusta massissa. Altres elements ideals són vímet i el ratan, materials populars per fer cadires i taules. De la mateixa manera, també es poden optar per mobles d’aspecte envellit o restaurar peces antigues.

decoracion boho salon

En línies generals l’estil boho és relaxat i eclèctic, per la qual cosa us animo a ser creatiu i personalitzar la vostra decoració al vostre gust. No tingueu por de combinar colors, patrons i textures de maneres inusuals. La clau és crear un espai que reflecteixi la teva personalitat i et faci sentir còmode i relaxat.