close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Idees d’interiorisme nadalenc per a la llar

7 desembre, 2021 · Blog

Tornem a trobar-nos en unes dates en què la decoració de la nostra llar pren una importància especial. Els motius nadalencs poden arribar a inundar d’il·lusió cada racó de casa nostra i no n’hi ha per menys. Durant uns dies gaudirem de la calidesa que aporta compartir moments amb la nostra família i els millors amics.

Per això volem compartir algunes idees d’interiorisme nadalenc per a la llar. Totes elles pensades des d’un vessant pràctic i senzill perquè pugui participar tota la família. De fet, es tracta d’un tipus de decoració amb què gaudirà tota la família, des dels més petits, que es divertiran molt, fins als més grans.

En aquest aspecte des de Grupo Inventia apostem per un interiorisme a l’abast de tothom i que suposi una inversió correcta. Podem aplicar el Nadal a casa nostra de manera senzilla i econòmica amb uns resultats excel·lents. A més, tenim en compte que aquesta decoració nadalenca pugui tenir cabuda en tot tipus d’interiorismes.

Centres de taula naturals

Un clàssic de l’interiorisme nadalenc són els centres de taula. Tant per a una taula gran com a element central en dinars i sopars com en petites tauletes del saló o dels dormitoris. Aleshores, per què no ho fabriquem nosaltres? D’aquesta manera tindrem un element decoratiu perfecte on no invertirem el temps que implica anar a comprar-lo ni la inversió que suposa.

Una idea pràctica és col·locar en el fons d’un bol o d’un plat una base de garlandes de color verd que simulin la gespa. Ara tindrem diverses opcions disponibles per acabar de decorar-ho. Un de molt divertit són les pinyes naturals. A més de passar un bon moment passejant en família podem transportar l’ambient nadalenc exterior a casa nostra.

Es tracta d’escollir-ne diverses que estiguin en bon estat per col·locar-les directament. Per a més seguretat es poden netejar de manera senzilla amb una mica d’aigua i deixar-les assecar. Amb aquests senzills passos tindrem un centre de taula nadalenc ideal que podem complementar amb altres elements. Per exemple una bola de l’arbre de Nadal o una espelma que aporti més calidesa a l’entorn.

Decoració de finestres

A les dates nadalenques són molts els elements decoratius que requereixen un ancoratge a la paret o en una altra superfície per quedar penjats. Tot i que això pot suposar una nota de color excel·lent, també és cert que a l’hora de retirar-los ens podem trobar amb algun desperfecte. Per aquesta raó intentarem aplicar un interiorisme nadalenc de manera senzilla. Per a que també es pugui retirar amb la mateixa facilitat.

En aquesta ocasió decorarem les finestres i fins i tot els miralls, una imatge que també és molt clàssica en aquestes dates. Per això el mercat ens ofereix diversos productes que cada vegada són més respectuosos amb el medi ambient. Ens estem referint a la tradicional neu artificial que tantes vegades hem vist i fins i tot utilitzat a casa nostra.

decorar ventanas navidad

Si bé aquest producte pot ser complex realitzar-lo de manera artesanal, sí que ens podem encarregar d’elaborar les plantilles amb motius nadalencs. Amb això segur que passem uns moments ben divertits en família ia més farà fluir la nostra imaginació. De la mateixa manera serem còmplices directes de l’interiorisme nadalenc a casa nostra i segur que aquesta silueta d’un regal o d’un bastó de Nadal ens traurà un somriure cada cop que el mirem.

El tió

Una de les tradicions més populars en dates nadalenques a Catalunya és el tió. Un tronc d’arbre que en copejar-lo al so de la seva cançó obsequia amb regals als més petits. També als adults. Amb aquesta petita presentació sens dubte es presenta com un element ideal perquè formi part del nostre interiorisme nadalenc.

Com que es tracta d’un tronc d’arbre recomanem adquirir-lo en botigues especialitzades que garanteixin un tractament correcte a la fusta. No obstant això, ens quedarem només amb el tronc, decorar-lo correrà pel nostre compte. De la mateixa manera que les dues anteriors idees d’interiorisme nadalenc per a la llar, en aquesta també hi pot participar tota la família.

Es tracta de dibuixar-li uns ulls i una boca i col·locar-la la tradicional barretina catalana. A partir d’aquí com més cuidem i mimemos ens obsequiarà amb millors regals el dia 25 de desembre. Gaudirem d’un moment molt divertit i entranyable on haurem format part de la creació del protagonista.

tio nadal artesanal

Empresa d´interiorisme a Barcelona

Com a empresa de reformes integrals a Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme d’habitatge. Oferim els nostres serveis tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies. Per sol·licitar un projecte o assessorament en el disseny interior de la teva llar pots trucar-nos sense compromís. Els nostres professionals t’atendran al 93 209 97 17 perquè puguis aconseguir que casa teva llueixi tal com tu desitges.