close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Idees per a un interiorisme amb plantes decoratives

5 març, 2024 · Blog

El món de la decoració està en constant evolució i en tenen prou pocs dies per oferir-nos noves idees i tendències. Per això volem compartir-te una tendència en interiorisme que està agafant cada cop més força. Ens referim a les plantes decoratives per a interiors de vivendes.

Entre alguns dels seus avantatges, dissenyar un interiorisme amb plantes decoratives pot ser una forma meravellosa d’afegir vida, color i frescor a qualsevol espai de casa teva. En aquest post comentarem algunes idees per integrar plantes de manera creativa en el disseny interior de les teves estances.

plantas decorativas interior

Centres de taula i prestatgeries verdes

Utilitza plantes petites o suculentes com a centre de taula a la sala d’estar, menjador o cuina. Pots col·locar-les en testos decoratius o recipients de vidre transparent plens de pedres o molsa per a un toc elegant. És una manera clàssica d’integrar plantes decoratives al disseny interior de casa teva.

Per aplicar plantes decoratives a casa les parets són molt importants, ja que us ofereixen grans possibilitats. Entre elles pots crear prestatgeries verdes col·locant plantes a diferents nivells. Combina plantes de diferents mides i formes per afegir interès visual. Es tracta d´una manera efectiva d´aprofitar l´espai vertical aplicant color i vitalitat.

Jardí vertical a casa

També pots utilitzar les parets com a jardí vertical. El pots instal·lar en una paret utilitzant testos suspesos, prestatges o sistemes modulars. A més d’afegir un toc natural a l’espai, també us ajudarà a purificar l’aire interior. Una altra opció per decorar les parets amb vegetació és col·locar panells amb molsa. Afegir textura i color i aquests panells són fàcils de mantenir. Alhora, us poden proporcionar un aspecte únic i orgànic a l’espai.

plantas decorativas colgantes

Testos penjants

Una altra manera de poder incloure testos decoratius amb plantes a casa teva són els testos penjants. Penja testos des del sostre o en suports penjants a prop de les finestres per aprofitar la llum natural. Això també és ideal per maximitzar lespai en habitacions més petites com un despatx o el dormitori de convidats.

Justament els testos penjants t’ofereixen un tipus de decoració atractiu en espais diferents, per exemple, a la cambra de bany. En aquest sentit, col·loca plantes penjants al bany per afegir un toc de frescor i purificar l’aire. Les plantes com falgueres o potus són ideals per a ambients humits.

maceta colgante

Recorda triar plantes decoratives que s’adaptin a les condicions de llum i humitat del teu espai, i assegura’t de proporcionar-los la cura adequada per mantenir saludables i belles.