close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Idees per aplicar decoració industrial a la llar

18 març, 2024 · Blog

Idees per aplicar decoració industrial a la llar

La decoració industrial és un estil que s’inspira en l’estètica dels espais industrials, com ara fàbriques i magatzems, i es caracteritza pel seu aspecte rústic, urbà i minimalista. Actualment és un dels interiorismes més sol·licitats, ja que evoca una imatge amb molta personalitat. També gràcies a la conversió de locals en habitatges s’ha tendit a restaurar elements industrials originals.

muebles estilo industrial

Donada la seva rellevància en el moment actual del disseny d’interiors, volem compartir algunes idees perquè puguis aplicar un disseny interior industrial a casa teva. Comentarem des dels colors, els materials, el mobiliari o la il·luminació. Si vols imprimir un estil de decoració industrial a casa teva, no t’ho perdis.

Colors i materials

Opta per colors neutres i naturals com el blanc, negre, gris, beix i tons terra. Aquests colors són característics dels espais industrials i proporcionen una base neutral per afegir elements decoratius. A més, es tracta de colors contemporanis i que són fàcils d’aplicar a qualsevol espai de la llar.

Utilitza materials crus i naturals com el metall, la fusta sense tractar, el concret i la rajola exposada. Aquests materials afegeixen textura i autenticitat a lespai. A més, cadascun funciona de manera independent en altres estils decoratius. El mercat us ofereix una gran varietat d’opcions per aconseguir-los. Si els uns, obtindràs una decoració industrial moderna perfecta.

Mobiliari i il·luminació

Tria mobles que tinguin un aspecte robust i funcional, com ara taules i cadires de metall, bancs de fusta massissa o sofàs de cuir envellit. Els mobles d’estil vintage o desgastat complementen aquest estil. Aquests són un tipus de mobles ideals interiors de tipus industrial al moment actual.

decoracion industrial

Pel que fa a la il·luminació, la nostra recomanació és que optis per làmpades penjants industrials, focus encastats i làmpades de peu amb acabats metàl·lics. Els llums amb dissenys simples i exposats, com ara bombetes de filament, són especialment populars en aquest estil. El disseny industrial està de moda i el millor és que podem trobar aquest tipus d’il·luminacions tant a grans superfícies com a botigues més de nínxol.

Textures i accessoris

Incorpora tèxtils aspres i textures industrials com el cuir, el lli, el cotó cru i el jute. Aquests materials solen veure’s en coixins, mantes i catifes, afegint calidesa i contrast als elements més durs de l’estil industrial.

Afegeix elements decoratius que reflecteixin una imatge industrial, com ara rellotges de paret grans, cartells vintage, prestatgeries de metall, caixes d’emmagatzematge de fusta i objectes de decoració de ferro forjat. També afegir un toc de frescor i vida a l’espai amb plantes d’interior. Opta per plantes d’estil industrial com ara cactus, suculentes o plantes de fulles grans en testos de metall o ciment.

dormitorio diseño industrial

Idees clau de l’estil industrial

Recordeu que la clau de l’estil industrial és trobar un equilibri entre la cruesa i la calidesa, creant un ambient acollidor però amb un toc urbà i desposseït.