close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Concepción Arenal

14 març, 2016 · Uncategorized

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat una nova reforma de cuina a Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar i equipar completament una cuina situada al carrer Concepció Arenal de Barcelona.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats aconseguits en una estada que ara llueix perfecta, amb una imatge millorada i amb un equipament de cuina que ofereix les millors prestacions.

Reforma de cuina

Aquesta reforma de cuina s’ubica en una estança independent i per a la disposició dels seus elements es va utilitzar una distribució en forma de L.

A l’extrem de la part dreta es va situar la nevera, que compta amb uns acabats en acer inoxidable. A continuació es va col·locar el tram de taulell principal, sobre el qual es van instal·lar una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si. A sota del primer element es va encastar el forn.

El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram, situat al fons de l’estada. Aquest es va destinar a ampliar la superfície de suport i de treball.

Disseny de cuina

Per a aquesta reforma de cuina els nostres decoradors d’interiors van optar per un disseny d’estil rústic però sense renunciar a aplicar diversos tocs moderns.

La paret superior del taulell es va enrajolar amb rajoles bisellades de color blanc i es van col·locar a trenca juntes, cosa que proporciona un efecte molt personal a aquesta reforma de cuina. En color blanc també es va utilitzar en el moble de cuina, aconseguint generar més sensació d’amplitud i lluminositat a l’estança. Aquest es combino amb tons més foscos, com l’acabat en fusta del taulell de cuina i el terracota del nou paviment instal·lat.

Al seu torn, també es va ampliar la capacitat d’emmagatzematge de la cuina, col·locant diversos armaris i calaixos tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de cuina a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes de reforma de cuina. Per aconseguir el teu, tan sols has de contactar amb nosaltres sense cap compromís.