close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme en color blanc per a la cuina

6 abril, 2021 · Blog

Segur que sou molts i moltes els que penseu que la cuina és una de les estances més importants d’un habitatge i que sempre ha de presentar el millor aspecte. A Grupo Inventia també ho considerem així i elaborem projectes de reforma i interiorisme de cuina. Els nostres professionals en reformes i les expertes en interiorisme treballen conjuntament per convertir la idea inicial d’un projecte en realitat.

A més de comptar amb un ampli catàleg d’electrodomèstics per a la cuina també ens adaptem a l’interiorisme desitjat pels nostres clients. Sens dubte la cuina és una de les estances amb més possibilitats. Tant per la imatge i combinació en els acabats. En aquest cas anem a comentar els detalls a tenir en compte per a una cuina de color blanc.

reforma integral arenys de mar

Blanc a la cuina

D’entrada pot semblar que el color blanc no és el més indicat per a una cuina, però res més lluny de la realitat. Actualment el mercat ofereix uns materials amb millors acabats i pintures específiques per a la cuina. La por a les taques o a la brutícia primerenca queda totalment dissipat.

Ja hem realitzat diverses reformes de cuina en què el mobiliari és completament blanc. Pel que fa a la imatge que s’aconsegueix és espectacular, ja que genera un ambient lluminós i ampli. Donat l’ús diari que fem de la cuina són dues característiques molt ben rebudes. De la mateixa manera també pot combinar-se amb un altre acabat. Actualment una de les opcions més escollides en l’interiorisme de cuines és disposar el moble inferior de color blanc. Juntament amb els armaris superiors en acabat en fusta.

reformas cocinas barcelona

Interiorisme de cuina

Un altre dels avantatges que ens ofereix una cuina de color blanc són les múltiples opcions a l’hora de combinar colors i acabats. Per exemple podrem optar per diferents opcions pel que fa a les taulells. Si el color majoritari a la cuina és el blanc un taulell negra, beix o amb acabat en granit encaixa perfectament amb la imatge global.

De la mateixa manera haurem de saber combinar el quadre de comandament. La combinació de blanc amb negre o gris és molt agradable visualment, encara que també podem imprimir un toc més modero. Una bona opció en aquest cas són les rajoles de tipus metro. Si són de color blanc la imatge de la cuina serà molt homogènia i agradable. Tonalitats més fosques també encaixen.

mueble cocina blanco

Interiorisme de cuines a Barcelona

El departament d’interiorisme a Barcelona de Grupo Inventia elaborarà un projecte de reforma integral i de cuina. Personalitzat i a la mida de les teves necessitats. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17. També omplir amb les teves dades el formulari de contacte que tenim a la web. T’ho lliurarem sense que suposi cap cost ni compromís.