close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme en espais petits

12 abril, 2021 · Blog

Que el nostre habitatge disposi d’estances àmplies i molt lluminoses és ideal per tenir a l’ambient ideal en una llar. No obstant això no sempre és possible i ens trobem amb estances de mida reduïda o zones diàfanes amb diverses estades en un mateix espai. En el segon cas aplicar l’interiorisme correcte serà essencial per a sentir-nos còmodes.

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia realitzem projectes de tot tipus. Habitatges grans o pisos petits. En tots dos casos el nostre departament d’interiorisme a Barcelona s’encarrega d’oferir les millors solucions a les necessitats de cada client. Per acostar-nos al que hem comentat en l’inici exposarem algunes idees per a un correcte interiorisme en espais petits.

interiorismo

Colors neutres i llum natural

La clau en l’interiorisme en espais petits és poder generar lluminositat i amplitud. D’aquesta manera evitarem una situació angoixant i podrem gaudir al màxim de la nostra llar. En aquest cas tractarem de potenciar al màxim la llum natural. Es pot aconseguir canviant les finestres clau per aconseguir una major entrada de llum des de l’exterior.

En el cas que no es pugui fer hem de consultar quin tipus d’il·luminació artificial serà la més beneficiosa. Utilitzant un fals sostre podem instal·lar llums d’ull de bou en els llocs precisos. D’aquesta manera podrem il·luminar l’estança en qüestió i no es afectarà l’espai visual com si podrien fer-ho els llums penjants.

interiorismo barcelona

D’altra banda haurem de triar molt bé el nou color de les nostres parets. Hi ha diferents opcions que impliquen tonalitats neutres com el beige o el gris. No obstant això no hi ha dubte que el color blanc sempre serà una elecció eficaç. Utilitzant el color blanc en el nostre interiorisme aconseguirem que la llum s’expandeixi a tots els racons de casa nostra.

Mobiliari funcional

Òbviament haurem moblar la nostra llar. Al tractar-se d’espais reduïts haurem d’encertar en cada peça i primar la seva funcionalitat. Cal remarcar que això no està renyit amb l’estètica, ja que el mercat ofereix una gran varietat d’opcions. A Grupo Inventia disposem d’un servei de mobiliari per a la teva llar i pots escollir entre un ampli ventall de peces.

En aquest sentit es pot optar per sofàs llit, un element molt útil quan tenim convidats. També, tant a la sala d’estar com al dormitori aprofitar l’espai per ampliar la capacitat d’emmagatzematge. Per exemple comptar amb un canapè o una tauleta de centre bagul a la sala d’estar. Amb l’assessorament de professionals en interiorisme aconseguiràs el que necessites.

diseño salón pequeño

Interiorisme a Barcelona

Les nostres expertesinterioristes a Barcelona escoltaran les teves necessitats i treballaran en un projecte que compleixi totes les teves expectatives. Per visualitzar de manera efectiva els nostres projectes d’ interiorisme realitzem precisos renders 3D amb el resultat final. Pots sol·licitar el teu trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari de contacte. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.